Windows: Cum fac...?

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Da, dar nu e o explicație care să-i placă. :biggrin: Pentru întrebări din astea, poți suna la Microsoft Support, +1-800-642-7676 (lucrează pe Pacific Standard Time, cu 10 ore înaintea României) și, contra unei sume modice de asistență pentru produse ieșite din suport, îți răspund ei la orice îți tună prin cap. Dar și acolo unele răspunsuri vor fi „by design”.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Are cineva idee de unde pot face rost de un kit de instalare "Windows 7 Pro OA"? Din câte am înţeles, OA = Offline Activation. Merge şi un kit Windows 7 Pro obişnuit?
De ce întreb: am la lucru un desktop care are sticker Win 7 Pro OA dar n-am DVD. Pe HDD este un preboot environment prin care pot instala sistemul de operare, dar vine la pachet cu o grămadă de bloatware corporatist de care n-am nevoie.
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Merge instalat un Win7 Pro, dar activarea o faci prin telefon "cu robotul".
Am facut chestia asta de 2-3 ori cu kit luat de pe DigitalRiver si a mers activat de fiecare data.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Wow, thank you!
Sticker-ul nu spune dacă versiunea e x86 sau x64, mă întreb dacă merge cu amândouă.
Pentru confirmare, am sunat la Microsoft Support (USA), Activări, care m-au trimis la Customer Service :smile:
Update: cică respectiva cheie merge şi pe 64-bit, şi pe 32-bit, superb!

Mulţam fain pentru link!
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Sticker-ul nu spune dacă versiunea e x86 sau x64, mă întreb dacă merge cu amândouă.
Pentru confirmare, am sunat la Microsoft Support (USA), Activări, care m-au trimis la Customer Service :smile:
Update: cică respectiva cheie merge şi pe 64-bit, şi pe 32-bit, superb!
"Kit"-ul de Windows 7 are ambele versiuni, x86 și x64 și key-ul ar trebui într-adevăr să meargă pentru ambele.
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
m sunat la Microsoft Support (USA), Activări
Wow, deci nu sunt singurul nebun care nu vrea sa ia contact cu MS Romania, activari. :biggrin:

Astia din Romania nu m-au ajutat niciodata. Aia din IR/UK/US - de fiecare data.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Wow, deci nu sunt singurul nebun care nu vrea sa ia contact cu MS Romania, activari. :biggrin:

Astia din Romania nu m-au ajutat niciodata. Aia din IR/UK/US - de fiecare data.
Eu am sunat pentru activare in Romania si era weekend (si vreo 2 noaptea, cred), mi-a raspuns un robot si am facut activarea cu ala; chiar a mers fara probleme. Era o activare de Office dupa ce am reinstalat OS.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Wow, deci nu sunt singurul nebun care nu vrea sa ia contact cu MS Romania, activari. :biggrin:

Astia din Romania nu m-au ajutat niciodata. Aia din IR/UK/US - de fiecare data.
Um, probabil că eşti :tongue:
Eu am sunat la 0:30 (vezi ora postării) când în RO nu era, probabil, nici robotul la lucru :smile:
Oricum, IVR-ul din US e foarte "mişto", mă întreabă "Do you want to activate Windows XP?", eu zic "No", mă înţelege, după aia mă întreabă de nişte produse MS de care n-am auzit în viaţa mea, după care face redirect la un agent. Care avea accent indian şi m-a trimis la Customer Service, unde iar, aveam la IVR nişte opţiuni dubioase, am răspuns vocal "None of the above" şi m-a trimis la agent. Care avea accent indian dar îl ducea capul.
 

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Am un .pst imens de zeci de giga de care nu mai am nevoie si as vrea sa fac curat pe hdd. Problema e ca din cand in cand as avea nevoie sa caut sau sa extrag un email de acolo si ma intreb daca exista vreo solutie de fast mount .pst sau ceva gen?
De fapt intrebarea e: Care este cea mai simpla si mai rapida metoda sa cauti un email dintr-un .pst fara sa folosesc import export etc?
 

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Da, sigur ca se poate, via account settings/data files/browse/add (.pst) etc, insa imediat ce scot HDD ul extern ce contine .pst ul, outlookul imi da niste erori ciudate, care ma forteaza sa reiau procesul si sa sterg din data files calea catre acel .pst. Desi nu greu, mi se pare cam pierdere de vreme si ma intrebam daca nu exista o solutie mai rapida, ceva plug and play.
 
Top Bottom