Hai sa-ti traduc fix pe exemplul tau, inseamna ca 00.2% din informatie a trebuit citita de 2 sau mai multe ori pana cand softul a fost sigur ca a citit-o corect. Este al naibii de greu - daca nu imposibil - sa gasesti un disc, chiar si nou-nout, care sa fie citit perfect dintr-un cap in celalalt fara nicio urma de eroare.Păi şi la mine la fel, şi CRC-urile se pupă exact. dar tot nu înţeleg de ce quality e 99.8% în loc de 100%. Ce înseamnăp diferenţa aia? E mai mult o chestie de know-how, să nu mor prost...
M-a cadorisit nevastă-mea cu un laptop nou. Vreau să-i pun un Windows dar nu ştiu pe care. E W8 mai optimizat decât W7, în sensul că ocupă mai puţin spaţiu (mă gândesc la winsxs ăla) sau are alte avantaje, aşa grosso-modo, faţă de W7?
2. @Icecub -> pentru că este mult mai bine optimizat la partea de 2D stuffs, cel mai probabil din cauza lipsei Aero.
2. @Icecub -> pentru că este mult mai bine optimizat la partea de 2D stuffs, cel mai probabil din cauza lipsei Aero.
În ce anume constă această optimizare? Folosesc Aero de când a apărut (era MS Vista) şi orice placă video care costa mai mult de 20 USD sau pe-acolo n-avea nicio problemă cu Aero. Eu mă întreb dacă "plusul" de performanţă dat de lipsa Aero compensează suficient minusul de "exe candy".
NVIDIA Optimus.Dacă tot m-am lăudat aici cu laptopu', să-ntreb tot aici: am observat că are două plăci video, să zic aşa, una Intel HD, integrată şi una GeForce, dedicată. Cum puii mei e posibil să fie instalate două tipuri de drivere şi cum funcţionează?
Aa, şi încă ceva: cu ce fac o imagine a unei partiţii, s-o pot folosi la nevoie, să nu mai stau să reinstalez Winu'? Şi: ce program de virtualizare mai bunicel şi uşurel recomandaţi?