Dudes, I need some help.
Se dă Windows 7 x64, 8 gigi RAM, GeForce 8800 GTS, CPU Intel E6750, restul nu are importanţă. Drivers video ultima versiune.
Problemă: unele jocuri pur şi simplu se agaţă. Se agaţă numai partea video, adică imaginea înţepeneşte, sunetul continuă să se audă, nu-i nici o problemă, dar imaginea e îngheţată. Uneori, dau ctrl+alt+del, apoi ies din meniul ăla, mă întorc în joc, mai merge niţel, se înţepeneşte din nou.
Exemple: Fuel, Death Track Resurrection.
Event Log nu zice nimicuţa, totul e OK. Singurul lucru de care mârâie mai des e legat de IPv6, de care mi se rupe, şi mai rar apare chestia de mai jos:
Code:
Unable to start a DCOM Server: {B3EDE298-AE75-4A1C-AB7E-1B9229B77BBE} as /. The error:
"740"
Happened while starting this command:
C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\Driver\9\INTEL3~1\IDriver.exe -Embedding
Nu m-am interesat ce e aia, dar n-ar trebui să afecteze
unele jocuri şi altele nu.
Am suspectat temperatura GPU, dar nu e de acolo. În Trine sau EVE Online se încălzeşte de numa, nici un blocaj. Death Track Resurrection încălzeşte GPU mult mai puţin, dar după 2 minute de joc, poate nici atâta, blocajele apar la câteva secunde o dată, e pur şi simplu de nejucat. Acuma, nu că o fi jocul cine ştie ce, dar măcar vreau să văd cum este, şi blocajele astea mi-au scos peri albi. Spuneţi-mi please ce troubleshooting să mai fac, că nu mai am idei...
Ah, încă ceva: o dată mi s-a blocat în
Prototype şi în imaginea îngheţată era un pătrăţel negru, la fel o singură dată în Death Track Resurrection. Mi se duce placa video naibii? Cum verific? Dacă duc placa video în garanţie, pierd o lună şi se întoarce mai mult ca sigur cu diagnostic de bună. Vreau să le pot spune oamenilor de acolo "faceţi asta, aia şi ailaltă şi se blochează".
Mulţumesc
LE: am ataşat şi log-ul cu variaţia de temperatură a plăcii video în timp ce jucam Death Track - Resurrection. Variaţiile în jos şi în sus ale temperaturii sunt momentele în care se bloca, dădeam ctrl+alt+del şi Esc ca să "deblochez" imaginea.