Windows 7

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
ATaşate rezultatele după 1h OCCT GPU. Nu ştiu de ce testul de video memory e grayed out, mă rog... În timpul testării m-am uitat la Stargate Atlantis, nu ştiu dacă afectează, însă e interesantă scăderea de FPS de la minutul 21...
 

Attachments

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Hmm, am rezolvat cu Death Track Resurrection. AVea un checkmark ca să facă geometry cache în RAM-ul "obişnuit", dacă placa video are mai puţin de 512 MB RAM. A mea nu are 512 MB, dar am scos checkmark-ul şi acum merge flawless. Go figure!
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,498
Testul de memorie se bazeaza pe CUDA. Placa ta stie CUDA din cite-mi amintesc. Esti la zi cu DirectX-ul?
The tabs for OCCT:GPU and Power Supply tests are greyed out... Why is that ?

By Tetedeiench, Friday 30 January 2009 05:11 PM :: Faq

It means your DirectX 9 version is too old. OCCT requires DirectX 9 from March 2008 or newer, even under Vista.

You can manually check it easily : just look for the file "d3dx9_37.dll" in the following folder "<Windows dir>\System32".

If it is not present, just download the latest DirectX9 update for your OS and everything should run fine afterwards !
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Noah dă-i pace, că am alta acum: Am legat la calculator modem-ul UPC. După 20-30 de minute de funcţionare, nu mai primeşte/transmite pachete. Nu tu ping, nu tu http, nada. Scos din priză, băgat în priză, merge 20-30 de minute şi iar se înţepeneşte. Nu e o problemă de desincronizare, modem-ul rămâne sincronizat. Şi nu e nici o problemă cu modem-ul în sine, fiindcă pe un calculator cu Windows XP merge perfect fără să se agaţe niciodată.
Again, ce şi cum să verific ca să ajung la rădăcina problemei...
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,485
Incearca sa-l legi la un alt calculator (fara a-l opri/reseta) in momentul in care "crapa" conexiunea - macar ca vezi daca buba e de la placa de retea. Sau incearca conexiunea la calculatort pe USB (presupunand ca modemul are asa ceva).
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Incearca sa-l legi la un alt calculator (fara a-l opri/reseta) in momentul in care "crapa" conexiunea - macar ca vezi daca buba e de la placa de retea. Sau incearca conexiunea la calculatort pe USB (presupunand ca modemul are asa ceva).
Nu ţine. Cretinii de la UPC nu permit aşa ceva. Dacă las modem-ul pornit şi îl conectez la altă reţea, calculatorul nu primeşte IP. Can you believe this? Nici după warm reset nu primeşte IP. Trebuie scos modem-ul din priză şi băgat din nou.

Offtopic. war, ai rezolvat problema cu sharingul pe 7?
Da, cu un reinstall. Go figure...

Dacă dai repair la placa de rețea se rezolva?
N-am încercat. Ideea e că eu caut un workaround/soluţie permanente, nu ceva ce să fac la fiecare 20 de minute. Gândeşte-te cum e să joci WoW sau EVE Online în stilul ăsta :smile:
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,498
Dacă las modem-ul pornit şi îl conectez la altă reţea, calculatorul nu primeşte IP.
Pe calculatorul pe care vrei sa pui modem-ul schimba in prealabil MAC-ul placii de retea cu cel al calculatorului care e pe UPC.
Ar trebui sa mearga.

BTW modem-ul e legat pe USB sau pe cablu de retea de calculator? Io-l am pe cablu si in saptamina cit am avut Seven n-am avut nicio problema cu net-ul (si au fost ceva torente la seed/leech in afara de norma zilnica de browsing).
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
E pe LAN.
Sincer, mi se pare o tâmpenie să trebuiască să schimb MAC doar fiindcă vreau să conectez alt calculator la UPC. Nu conectez mai multe deodată, nu folosesc ICS, mi se pare dubios şi inutil să mă încurc cu MAC change şi alte alea...
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,485
Am Win7 64 bit instalat de cateva luni. La un moment dat m-am jucat cu VMWare, Virtual PC dupa care le-am dezinstalat. Zilele trecute am incercat sa reinstalez respectivele aplicatii, dar nici una nu vrea sa se mai instaleze... Dublu click pe setup.exe... si nimic... nici un mesaj de eroare, nada! Am luat aplicatiile din mai multe surse dar tot degeaba. Am curatat manual prin registry tot ce am gasit legat de cele doua aplicatii dar fara nici un folos.

Any ideeas? :confused:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
S-ar putea sa te ajute Windows Installer CleanUp. E un utilitar de la Microsoft care sterge din baza de date toate inregistrarile care tin de un anumit .msi. S-ar putea sa faca o treaba mai buna decat poti tu sa faci manual. Pe mine m-a ajutat mult in cazul lui Acrobat reader care era deployed prin AD si msi-ul facea figuri cand dadea de alta versiune instalata si cu o (probabil cunoscuta) eroare de Office cu "cannot find pro**.msi".
 

bogdan192

Membru Senior
Joined
Oct 6, 2004
Messages
976
Confirm ce a zis bausto despre windows install cleanup. Pe mine m-a ajutat sa scap de Lotus Notes dupa ce curatasem toate registrele, locatiile pe unde fusese instalat si resetasem in draci. Installerul de Notes imi zicea ca nu poate instala o versiune veche peste una mai noua. Windows install cleanup nu-l vedea nici el instalat, dar era un entry gol chiar la inceputul listei de programe instalate. I-am dat Remove si installerul de Notes n-a mai sughitat.
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,485
Am mai folosit Windows Installer CleanUp dar nu stiu cum de nu mi-am adus aminte de el.
In fine, Inataller CleanUp nu vede nimic legat de instalari VmWare. Am incercat sa extrag continutul executabilului la sugestia lui Marius95, dar nu am reusit:
- WinZip nu il recunoaste ca fiind arhiva
- WinRar nu il recunoaste ca fiind arhiva
- 7Zip extrage ~ 30MB din 400MB cat are executabilul
- UniversalExtractor <<something>> se chinuie putin dupa care se da batut.

P.S. Microsoft Virtual PC s-a instalat fara nici o problema de data asta... :confused:

Ma hotarasem sa reinstalez Windows 7 dar vad ca M$ nu mai ofera versiunea RC pentru download (mi-au dat doar un S/N). Trebuie sa scotocesc prin casa sa vad daca mai gasesc dvd-ul de pe care am instalat prima data :rolleyes:
Oare daca descarc de pe torrente un bild mai recent (tot versiune RC) o sa-l pot activa folosind serialul oferit de M$?
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Time to move to Sun VirtualBox :tongue:
E moca, se instalează şi merge foarte fain sub Win 7...
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Nu-i aşa că vă era dor de bluescreen-urile pe care le generaţi pe calculatoarele fraierilor pe vremea Win98 cu comanda \con\con? Time to weep no more: courtesy Microsoft, acum puteţi face acelaşi lucru şi cu Windows Vista şi Windows 7.
 
Top Bottom