In primul rind multumiri sincere pentru toate sfaturile/parerile/ideile voastre.
Partea buna e ca achizitia a trecut pe linie moarta. E prea mica si chiar asa ar incape inghesuit in bucatarie.
Partea proasta e ca trecem la al doilea rind: combina frigorifica.
Acu am un Polar CZN 340. Arata cam
asa. Dupa 20 de ani presteaza ca-n prima zi. Nimic fancy da-si face treaba cu brio. In schimb au cam trecut anii peste ea si se vede la partea estetica ca sa zic asa (s-a cam ingalbenit p'ici p'colo, se mai cojeste vopseaua pe la incheieturi, mai apare cite un punct de rugina, s-au mai rupt din rafturi, chestii d'astea minore). As putea sa i-o dau lui soacra-mea ca ea are ceva si mai uitat de D-zeu.
Bon. No acu' ce sa iau ca ma doare capu' cind ma uit pe emag?
In principiu as vrea ceva cit mai basic ca nu ma incinta nspe senzori, luminite, ecrane&stuff.
Daca ar avea si doua compresoare ca Polaru' meu ar fi si mai bine da' nu am mari sperante aici.
Vreau doar sa fie fiabila si sa-si faca treaba cit mai bine.
Sa aiba usi reversibile (trebuie s-o deschid de la dreapta la stinga musai)
Mi-as dori si un NoFrost macar pe congelator ca m-am cam plictisit sa decongelez frigidere de 50 ani. Pentru frigider merge si sistemul ala de decongelare automata care aduna apa intr-o tavita in spate de unde se evapora.
Ca si buget sa zicem un 2500 lei care nu sunt batuti in cuie dar nici n-as vrea sa ajung pe la fo' mie de euro sau ceva.
Dupa ce-am citit cite ceva pe softpedia am zis sa dau un prim exemplu:
Cumpara Combina frigorifica Liebherr Confort CN4015, 356 l, Clasa A++, No Frost, Display, H 201 cm, Alb de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.
www.emag.ro
As always toate parerile voastre sunt binevenite.