Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Witcher 3 next gen: in primele 15 minute sunt total neimpresionat. Poate placa mea video si monitorul 1080p nu sunt capabile sa demonstreze imbunatatirile suficient de bine
:what:

Update-ul se concentrează clar pe RT (și DLSS). Prin urmare nici nu ai cum să observi vreo diferență cu configurația ta.

Ei ziceau si de texturi de calitate mai buna, de modele noi pentru vreme, iluminat, etc. Eu am un 1060, ce raytracing?

Ideea e ca nu vad diferente pe 1060. Nu astept raytracing, dar macar ceva, acolo, sa fi observat. Nimic.

Ai 6GB leșinați de VRAM, ce texturi crezi că observi cu ea mai ales în 1080p?

Vremea și iluminatul noi sunt dependente de RT. :smile:

Eu nu știu ce zice AdrianB1 aici, mie mi se pare că există niște diferențe clare la noul Witcher 3 next gen :biggrin:

RT off:
w3 RT off.png

RT on (all):
w3 RT on all.png

RT on (RT ambient occlusion off):
w3 RT on ambient occlusion off.png

Scuzați că nu-s chiar din același loc, mă tot împingea potaia aia idioată + NPCul celălalt. Și da, torța este "on" în toate cele trei screenshots.

Ok deci țineți-vă bine de scaunul de gaming. Aparent, atunci cand am downloadat installers nu am downloadat tot (sunt 21 de bits, eu am scos 16 din ele); prin urmare am instalat jocul incomplet și se plangea că nu are expansions; prin urmare am instalat expansions "din vechi" (installerele offline de pe gog), ceea ce probabil a afectat texturi și alte nebunii.
Acum partea interesantă este că nici installerul de la GOG nu a făcut o verificare că are sau nu toate părțile necesare, el a instalat și a zis ok, completed
biggrin.gif

Acum s-a rezolvat.

Back