Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Mda, din pacate e primul joc pe care nu-l pot juca indiferent de setarile pe care le fac.
Se pare ca Sandy @4.5 si 4GB RAM nu sunt de ajuns. 1060 e OK ca am vazut si altii cu ea si au fepeseuri mai mult decit decente.
A apărut? :huh: Link PM? :biggrin:
 

burebista

Manic Miner
De cind am schimbat calculatorul Chernobylite merge blana. Jocul e OK(ish) dar n-are treaba cu STALKER.

In fine da' nu de asta vroiam sa zic ci de altul. Avind in vedere ca in Mai i-mi omoara chinezu' barcutele (Steel Ocean) am ramas fara nimic de jucat seara inainte de stiri/Asia Express/whatever. :biggrin:
Am dat peste Kingdom Come: Deliverance care e moca pe Epic ala. Cum n-am jucat in viata mea ceva de genu' si cum nici n-am altceva de jucat am zis ca n-am nimic de pierdut. Jocul arata foarte frumos vizual, merge blana deocamdata pe Very High da' sa ma bata D-zeu daca inteleg genu'.
Nu am jucat foarte mult, doar fo' 3 seri. E din ala cu skill-uri, preparat potiuni, stat de vorba , side-quest-uri cit China da' sa mor io daca inteleg de ce as juca de buna voie asa ceva. Mai mult timp il petrec prrin cut-scene-uri si dialoguri interminabile. Sistemul de combat e cam ciudat (cel putin nu seamana deloc cu ala din Assassin's Creed pe care-l joc cu religiozitate) dar cred ca se poate invata pina la urma.
E mult prea mult micromanagement (tre' sa te speli, sa-ti cirpesti toalele, sa ai grija de armura, sa-ti ascuti sabia, sa halesti, sa te tratezi, sa dracu' sa lacu'), tre' sa fii atent ce raspunzi la dialogurile alea ca-ti cresc/scad statusuri pe chestia asta.
Mult prea stufos pentru un mos ca mine.
 

Quark

Zis și Brucan
SRSLY? Ar trebui să apară și pe YT, la o calitate mai bună decât ce trag eu (semnal analogic). :smile:
 

Quark

Zis și Brucan
Fișier de mici dimensiuni, le car după mine prin concedii. Reclame scoase. Vizionabil imediat (nu după n zile). Elimin și riscul ca unele episoade să dispară. Și din obișnuință.
Chiar există emisiunile astea tâmpite pe YT? :biggrin:
 

Quark

Zis și Brucan
Well, sa vezi si sa nu crezi...


Acu' sa vedem cand baga urmatoarele episoade, ca deja azi e al IV-lea...
 

burebista

Manic Miner
Se uita nevasta-mea asa ca sunt si eu condamnat.
Pina acu' mi-a placut mai mult sezonul trecut ca erau mai dilii citiva de acolo. Aici deocamdata doar Bontea mi-e simpatic, dar mi-e simpatic de la Chefi la cutite si cred ca s-a transferat si la Asia simpaticeala. :biggrin:

Bineinteles, ca de obicei a luat-o pe aratura si topicul asta. :rotf:
 

burebista

Manic Miner
OK-OK, nu m-am referit la aspectul vizual, doar la cit de funny sunt oamenii p'acolo. :smile:
Imi fug si mie ochii cind apar alea in prim-plan da' ma fac ca ploua. :biggrin:
 

Quark

Zis și Brucan
Trebuie sa pot sa dorm cateva ore, dupa ce ne intoarcem de pe plaja, doh. Am dopuri de urechi, am ochelari de dormit, am somnifer pe noptiera, in pahar. :biggrin:
 
Top