Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by Styr, Sep 30, 2004.

 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  N-a jucat cu volan cu FF să vadă cum se schimbă feedback-ul în funcție de suprafața pe care ești și cât de realist este ca și control al mașinii. A, că anumite faze sunt aberante, adevărat :biggrin:
   
 2. dreamer

  dreamer Little Devil

  Am jucat cu gamepad cu FF si se simte si asa foarte bine schimbarea de suprafata. Controlul nu mi s-a parut realist, ci destul de usor, iar jocul te iarta foarte usor de greseli. :smile:

  PS: yay, la sfarsitul lunii apare Sh(t)ift 2, uraaa. :biggrin:
   
 3. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  Nu stiu la ce zici tu ca te iarta usor jocul dar masina se buseste destul de repede si se simte, se face muci de tot daca esti prea nerod, are greutate, are inertie, diferentele intre modele se simt (nu stiu cat sunt de reale, conduc doar o bicicleta) iar controlul ei se pierde usor. Iar daca jocul te iarta, aia de pe net nu te iarta*. :goofy:

  * iar am furat-o la Baja, i hate those bloody buggies. :goofy:
   
 4. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Meh ideea e alta. Am revenit și la Shift și ăsta vrea să te convingă că mașina este cât mai aproape de realitate prin faptul că tărăboanța derapează. Din orice poziție. London River cu Aston Martin DBS pe Pro/Hard este o imbecilitate absolută din toate punctele de vedere.
   
 5. Velkan

  Velkan Moderator

  Mîine apare Dragon Age II în Ieuropa. :rulz:
   
 6. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  PlayStation® 3? :biggrin:
   
 7. Velkan

  Velkan Moderator

  Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Mac OS X, kitchen sink.
   
 8. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Cool!

  Totuși, momentan am pe lista de achiziții Little Big Planet™ 2 și un PlayStation™ Move... greu de balansat (în fața ei) cu Dragon Age II... :biggrin:
   
 9. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Eu chiar ieri mi-am luat 2x Move + 1 subcontroller + PS Eye. Am jucat cu prietena Sports Champions de la final parcă dădusem 30 de ture de Lia Manoliu. Dragon Age II nu reușește asta. Nu mai spun de Heavy Rain cu Move sau Killzone 3. LBP2 mai aștept să scadă prețurile, este obscen de scump peste tot (da, chiar și peste hotare).
   
 10. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Aici am văzut Little Big Planet™ 2 cu vreo 39 €, ceea ce mi se pare rezonabil. :smile:
   
 11. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Mda, aici e 34.99 lire, deci tot pe-acolo, dar tot nu mi se pare rezonabil :biggrin:
   
 12. Velkan

  Velkan Moderator

  Assassin's Creed: Brotherhood, armura lui Brutus.

  [​IMG] [​IMG]

  Da, și mie mi se pare că armura lui Altair se p*** pe ea, dar mă rog...
   
 13. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Ai omorât vreo hienă, ceva? :biggrin:

  Trebuie să mă pun și eu serios pe primele două, al treilea îl iau acum la întoarcere.
   
 14. Velkan

  Velkan Moderator

  Sconcsul la gît e ultima modă în 1503. :goofy:
   
 15. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Pff, d'abia acu il jucati?:biggrin:
   
 16. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Nu l-a teminat inca nimeni in 4 h?:smile:
   
 17. Velkan

  Velkan Moderator

  Așa. Brotherhood continuă firul narativ fix de unde l-a lăsat jocul anterior, cea mai mare parte a acțiunii desfășurîndu-se în Roma. Deși nu îi zice expansion pe față, e un fel de AC2.1. Asasinii contemporani se mută în ruinele vilei din Monteriggioni, și e destul de interesant să vezi camera armurii lui Altair din AC2 împînzită de cabluri și computere. Revenind în sec. XV, Ezio trebuie să recruteze noi Asasini pentru a reface ordinul și a-l înlătura pe Cesare Borgia, care tratează Roma ca pe tarlaua lu' ta-su... ămm, ceea ce și e, dacă stai să te gîndești.

  Deci după ce elimini căpitani loiali lui Borgia dintr-o regiune, poți să recrutezi de-acolo cetățeni, le dai o glugă și o lamă, îi trimiți în misiuni prin Europa să le crești experiența/abilitățile, și poți să îi chemi în ajutor în timpul misiunilor tale. În același timp, poți să renovezi clădiri și monumente care cresc valoarea orașului și, în timp, îți aduc bani (ca să-ți cumperi, printre altele, arbaleta aia după care tînjeai de cînd ai văzut-o în intro, în primul AC).

  Sigiliile din AC2, care deschideau armura lui Altair, au drept corespondent aici pergamentele lui Romulus, care deschid armura lui Brutus, care e the thing to be seen in spre finalul jocului (da, v-ați prins - Cezar era Templier, Brutus era Asasin). Din nou, pergamentele se găsesc prin catacombe care presupun mai mult acrobații și puzzle-uri decît lupte. (Destul de pervers cum te lasă fără arme și armură la începutul jocului, btw.)

  Unele părți mi s-au părut frustrante (de exemplu, trebuie să îl urmezi pe Bartolomeo juma' de hartă, ajungi la destinație, schimbați trei vorbe, și te întorci de unul singur de unde ai plecat ca să vorbești cu el din nou), sistemul de luptă e în continuare cam haotic, iar dialogul, mai puțin elaborat în ansamblu, lasă impresia de lucru făcut pe fugă.

  N-am fost la fel de entuziasmat ca de Assassin's Creed II, dar un 8.5/10 tot îi dau.

  Se zvonește că AC3 o să fie plasat în Japonia medievală, ceea ce :love: :bravo: ...
   
 18. lai

  lai 370HSSV-0773H

  E gresit zvonul. :biggrin:
   
 19. Velkan

  Velkan Moderator

  Sux then. Sper să nu facă vreo prostie gen să pună acțiunea în 1973, și să-ți dea grenade și o copie de Ummagumma să-ți distragi adversarii. Japonia medievală mi se părea o idee interesantă în sensul de spațiu „exotic”. În sensul ăsta, susțin și ideea de Asasin de sex feminin. :biggrin:

  După mine, AC e superior celorlalte două ca atmosferă și personaje, chiar dacă e mai slab grafic, ca mecanică de joc și acțiune, și asta are de-a face în primul rînd cu plasarea în timp și spațiu. Adică AC începe cu Altair întorcîndu-se la fortăreața Asasinilor din Masyaf după o misiune eșuată, în timpul celei de-a treia Cruciade. AC2 începe cu Ezio vizitîndu-și gagica în Florența sec. XV. :goofy: Mi-a plăcut să joc cu Ezio, dar n-am putut să-l iau niciodată în serios, pe cînd Altair are scris „don't mess with the Zohan” pe frunte. :smile:
   
 20. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Ezio intr-adevar e ceva mai "gay" ca personaj insa mi se pare ca pe masura ce imbatraneste devine mai "bad ass". Totusi, in inceputul din AC2 e un golan adolescent. Si o sa mai ai de jucat cu el. :smile:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice