Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by Styr, Sep 30, 2004.

 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  N-am nimic cu tine dude, doar că te legi de anumite chestii cam aiurea. Vrei și aia și aia și aia, da` nu-ți plac aia aia aia. Well, nu te obligă nimeni, era să te întreb de ce te mai apuci să joci ceva in the first place? Părerea mea e că ai ajuns la o anumită saturație și nu-ți mai convine mai nimic și ejectezi păreri care sunt oleacă cam biased :smile: Nu zic că eu nu-s biased deloc, dar pe de altă parte... Heroes 6? Bulletstorm? Come on...

  Da, de acord, Osmos rulz, Audiosurf la fel. Pe de altă parte nu le poți juca mai mult de 1-2h/săptămână și să nu te îndoiești de one's sanity :biggrin:

  Și Spore a fost mișto/inovativ când a apărut conceptul, jocul în sine mi s-a părut un mare vax. Too much hype? Probabil.

  Și nu mă atac, lol, relax.
   
 2. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Normal că am păreri biased, ce vrei, să fiu judecătorul imparţial al gaming-ului mondial? Doh. Sunt subiectiv că am păreri proprii.
  "Come on" nu-mi spune nimic.
  Şi da, e a doua oară când îmi dai peste bot când zic de jocuri. E cazul să mă abţin. Again.
   
 3. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Aha, deci mai exista si alte jocuri in afara de WoT. Damn. :angel:
   
 4. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Ce ai bah cu Heroes 6? Do tell, ca si io il astept cu infrigurare.
   
 5. lai

  lai 370HSSV-0773H

  E facut de unguri si publicat de Ubisoft. 'nuff said. :biggrin: Vi-l fac cadou cand apare. De fapt nu cadou, contra niste beri. :smile:
  Pe de alta parte, tre' sa apara Bitcher 2 iar prin toamna Elder Scrots: Skyrimjobs.
  Pana atunci... Portal!
   
 6. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Atunci de ce sa scoti Crysis 2 cand poti juca din nou Crysis? De ce sa scoti shootere de duzina doar pentru ca totul a fost deja inventat? E o mare risipa de resurse, si din partea producatorilor si din cea a consumatorilor (merita 50 de euro?), promoveaza o mediocritate infioratoare si motive stupide sa se planga ca nu mai vand din cauza pirateriei, nu a calitatii [strike]rebuturilor[/strike] produselor.
   
 7. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  Nu este relativ sau nerelativ greu sa scoti ceva bun, trebuie doar sa fii capabil sa gandesti. Bine ca le iese unor ucrainieni cu STALKERE sau Metro 2033 dar megasmecherilor industriei nu prea. Este doar labareala, creativitatea n-a murit. :biggrin:
   
 8. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  A văzut cineva asta?
   
 9. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Tee hee, new stuff, abia aștept s-ajung acasă :biggrin:
   

  Attached Files:

 10. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Închiriezi game time pentru Mortal Kombat? Am un prieten care ţi-ar plăti ca să se joace :smile:
   
 11. Velkan

  Velkan Moderator

  Sucks că nu au scos MK și pentru PC. Dar sucks more că nu au scos VF5 pentru PC.
   
 12. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Ehe... dreams :smile:
   
 13. dreamer

  dreamer Little Devil

  Sper ca Virtua Tennis ala e mai OK decat Top Spin, ala nu e deloc impresionat si nici imersiv cu Move, nu poti imprima efecte mingii, nu ai cine stie ce control pe directie, etc...
   
 14. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Ciudat, pentru că de exemplu Sports Champions Ping Pong are de toate, efect pe minge, tot tacâmul, e chiar profi făcut. Sunt convins că VirtuaTennis 4 e mai mult decât ok, este un titlu cu tradiție și nu s-ar face de râs. Oricum, mai bine miști șuncile la un tenis IRL, vb la telefon în ~1 săptămână când ajung prin ro :biggrin:

  @w4p - sigur, 50 RON ora, drinks included :goofy:

  @Velkan - MK pe PC s-a spus clar că MK4 a fost ultimul. Sincer îl prefer pe consolă, are un super feeling. Păcat că nu merge cu Move. Dar abia aștept să-i ard cu Kratos :biggrin::biggrin:
   
 15. dreamer

  dreamer Little Devil

  Sports Champions e excelent realizat, tocmai de-asta am si fost atat de mirat cand am vazut ce prost se joaca TS4 pe Move...
   
 16. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  VirtuaFighter FTW! :biggrin:
  Eu am rămas la 2, ăla pe PC. :tongue:
   
 17. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Virtua Fighter 2, oh, the memories!
   
 18. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Bă reveniți și voi în 2011 :biggrin: Mă mai apucă și pe mine nostalgia și bag câte un MK Trilogy pe PIII cu Voodoo 2 sau câte un Episode I Racer. Mi-am cumpărat ID Megapack de pe Steam cu Quake I/II/III + toate expansions, Commander Keen, Hexen, Heretic, etc. Dar nu mă pot juca mai mult de 20-30 de minute, pur și simplu mă rup ochii.

  De ceva vreme caut un monitor de 15-19 inchi LCD 5:4 (deci non-wide) care să aibă și DVI și VGA ca să mă pot juca în rezoluții neîntinse pe tot ecranul clasicele. Dar nu găsesc nicăieri la un preț acceptabil, am luat un Samsung de 17 inchi care îndeplinea toate condițiile acum ceva vreme dar acum e la socri să se joace solitaire și să se dea pe net dammit :biggrin: Idei?
   
 19. war4peace

  war4peace Membru Senior

 20. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Da, ia-ti un monitor care poate face resize din setarile proprii, gen Dell de 23/24 inch; eu ma joc orice fara probleme orice vechitura pe Dell 2408WFP, in plus daca jocul suporta 800x600 am chiar potrivire pixel per pixel - in sfarsit ma pot rejuca Baldur's Gate II dupa cativa ani de pauza. :goofy:

  Cred ca U2311H e cel mai ieftin monitor bun, IPS, care stie sa faca asta, are doar setare de 4:3 dar e suficienta in cazul tau; cele mai scumpe au si pixel-per-pixel si inca vreo 2-3 presets.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice