Mi se pare super amuzant că ăia s-au plâns și tu te-ai simțit Există builds de tastaturi mecanice care sunt super silențioase, dar depinde și de sunetul pe care-l preia microfonul. În windows se pot face artificii cu Equalizer APO și profiluri pentru microfon dar dacă ai o tastatură care zdrăngăne oribil pe toată gama sonoră nu prea ai ce face.L-am vazut demult. Ideea a venit de la o discutie cu oameni annoyed de alti oameni care in meetinguri on-line tasteaza si se aude de parca folosesc o masina de scris din aia old school de folosea bunicu numa enteru e mai zgomotos decat carriage returnu de la alea. Deci da, fully dinamic surface in functie de ce faci, cu ceva feedback eventual, poate chiar un strat subtire de gel daca e prea tare, trebuie testat. Deschid kickstarteru imediat.
Reiau, tastaturile fac 90% zgomot de la stabilizatoare. Silent Red au niște chestii faine pe stem care reduc zgomotul la downstroke dar și la upstroke.Eu mi-am luat Cherry MX silent red, tocmai pentru asta si vad ca nu se mai plange nimeni. Cand trec la cea cu brown, sar toti in sus!
Mda, încă nu există tehnologia se pare.
Un update, ceva? Sunt curiosMda, încă nu există tehnologia se pare. Sau cel puțin nu la Media Markt. Am gasit in schimb ceva ce s-ar putea sa fie acceptabil. Ceva logitech mx keys sau ceva de genu. Parea calitate, destul de silent, low-profile... Considering it.
PS: Si daca tot eram acolo, am butonat cam tot ce aveau dispus. Chestia asta s-ar mai apropia de ceva acceptabil: Corsair K70 MK.2 Low Profile RAPIDFIRE. Da, chiar asa ii zice. ) Problema e ca e doar cu cablu si are tot felul de prostii de care nu am nevoie.