Stai asa, uite colea text de clasa a V-a:
"
Stimate Neo,
Iti multumesc pentru recomandarea facuta de tine. Tastatura Keychron K8 este una care m-a lasat cu gura cascata!
Pretul a fost putin mai mare, dar pentru aceasta calitate a meritat! In primul rand, sunt fericit ca aceasta e o tastatura 75%, deoarece am un birou foarte mic. In al doilea rand, imi place faptul ca este wireless, findca si cablurile sunt o problema pentru mine. Tastatura am luat-o cu switch-uri Gateron Red si cred ca suna si se simte minunat! Iubesc keycaps-urile, sunt facute dintr-un material catifelat, are Backlight RGB cu jocuri de luminite frumoase. Un lucru care nu imi place la keycaps-uri este ca ele sunt de doua nuante de gri, doar ca acest lucru de-abia se vede! Dar macar acum am un motiv sa iau keycap-uri noi… Luminitele se vad cam slab, doar ca asta nu e o problema asa de mare. Apreciez ca au inclus un keycap puller si un switch puller, doar ca switch puller-ul este foarte greu de folosit si cred ca va trebui sa cumpar unul mai bun.
In rest, aceasta tastatura este foarte buna si iti multumesc din nou pentru recomandare! De abia astept sa ii schimb switch-urile cu unele de la Akko!
Cu drag, Arisoscel."