Am ajuns pe 1 în gold după vreo două săptămîni de pauză (mint - se pare că am căzut pe 2 între timp, dar se rezolvă...) și am început să joc aproape exclusiv vs. platinum, și observ că the cheese is strong with these guys - am avut mai multe baneling bust, void ray rush, marine/SCV all-in, cannon rush, proxy gateway, etc. în două zile decît în toate meciurile de pînă acum. Toate eșuate, exceptînd un baneling bust.
Am încercat 1 rax fe into bio into biomech în TvT, și am cam pierdut pentru că toți cîrnații se grăbesc să facă contain.

Demuslim face același lucru, dar iese enervant de ușor din contain, as in sparge marine/tank/bunker cu o mînă de marine/marauder și 2-3 tancuri; mie nu îmi iese.
Și legat de diferența de skill: NASL. Liquid`Ret (Z) vs. un nene care e ceva top 10-15 grandmaster (P). Pe la minutul 10, în condițiile în care ambii au jucat pasiv, Ret avea cu vreo 50 supply mai mult.

Point being, un high grandmaster pare cel mult silver pe lîngă un progamer de top care a mai fost și prin Coreea.