Nu mă refer la astea strict vs. Z, ci în general.
- MULEs sînt foarte buni pentru all-in, pentru că poți să suprasaturezi o bază cu mai puține SCVs. Vezi 1-1-1 all-in.
- din păcate (pentru Z

), ghost e counter și pentru infestor (EMP/snipe), și pentru ultralisk (snipe), și pentru brood lord (snipe).

- marine am băgat de la mine.

Nu în mod special, dar dacă am posibilitatea să-mi așez armata înainte de luptă, fac și split.
- nu încă, dar nu cred că o să rezolve mare lucru cu 3-shot în loc de 2-shot - în loc să intri cu 2 hellions, intri cu 3. Hell, intri cu 8

la cît sînt de ieftini. Iar cu +1 weapons, fac iar 2-shot.
- 1-1-1 all-in e atunci cînd

deschizi banshee vs. P ca să-l forțezi să facă stalker, în timp ce scoți double marine + tank (cu siege) + banshee + un raven, și ataci pe la minutul 10 și cu o parte din SCVs (poți să ataci cu încă un val dacă te respinge prima dată, pentru că ai op MULEs care să minerească). Ideea e că un raven neutralizează stalkerii pe i-a făcut anti-banshee cu PDD, marine vs. immortal, banshee vs. orice, tank ca să nu poată să te atace fără pierderi masive sau pentru contain. Iar protoșii au probleme mari în a respinge atacul, de unde și buff-ul din patch.