Da, e ușor de comentat când nu-i durerea ta. Îmi pare rău, omu'

Sunt tare curios câți din colegii de la birou care au trecut pe SSD-uri vor plânge în pumni că și-au pierdut datele și n-au avut nici un backup.
Nene
pufi, dumneata ai 21021247 de backups. După cum spunea și amorezatul de tilde, lipsa backupului (dacă sunt date importante) este de neiertat. Dacă nu sunt importante, calea costului cel mai mic este preferabilă. Vorbește acum unul care de obicei cheltuiește mai mult fix din aceleași motive.
Unic, nu am vrut doar să "comentez" aiurea. Ideea este că am avut și eu jdemiliarde de bookmarks pentru licență, dar le-am regăsit destul de ușor. Ceea ce este pe internet rămâne pe internet

Mi se pare că o seară cu 2-3 căni de cafea și 1 pachet de smokes sunt suficiente pentru asta și costă mai puțin de 2000 RON. Și până să-mi explici diferența dintre licență și doctorat, pot să-ți spun că am avut research suficient să scot 2 lucrări de licență și una de doctorat (părerea profesorilor, nu a mea).
Recomand cu căldură
Firefox Sync sau XMarks dacă folosești alt browser și-ai scăpat de dureri. Plus ceva backup la SSD. În general sunt micuțe și chiar unul umplut la refuz ocupă la backup maxim dimensiunile lui (de obicei undeva pe la maxim 75% chiar din cauza compresiei).
Încă odată, ajutăm cu sfaturi și/sau cu ce putem. Nu comentăm aiurea.
~_~ are și el partea de contribuție, dar fiecare o face în felul lui