Site-uri mijto

zgobyliticu

Membru
Joined
Jan 28, 2006
Messages
25
Zone Interdite

http://www.zone-interdite.net

Poveste:

Doi graficieni elveţieni centralizează pe o hartă (LEVEL 01) informaţiile publice despre diverse zone militare mai mult sau mai puţin secretizate şi creează câte un tur 3D (LEVEL 02) pentru două dintre aceste "zone interzise": centrul de detenţie Guantanamo-Cuba şi o tabără de instrucţie islamistă din Sudan.

Cele 2 tururi se pot descărca de pe site (10-13 MB) şi vizitatorii pot controla mişcările în interiorul locaţiilor. Din câte am înţeles, aplicaţia are la bază Crystal Space 3D Development Kit, disponibil gratuit în regim General Public Licence.

Descărcat, încercat, merită aruncat un ochi.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Messages
1,235
Web 2.0 - refers to a recent rebirth of sites that focus on user empowerment and open-source applications online.
 

unic

Membru Senior
Joined
Nov 28, 2003
Messages
485
Uite o pagină care spune mai bine decât aş putea să o fac eu ce aş vrea de la jocuri.

Link
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
unic, cinci stele nu-s de ajuns pentru link-ul asta.:bravo:
 

Xllerator

Colţ Alb
Joined
Oct 11, 2003
Messages
793
Era si cazul sa mai citesc si eu asa ceva, mai ales de cind zina dentara si-a luat picioarele la spinare. Pentru cei care nu s-au incumetat inca sa dea click, iata un preview:
Bunioara, acu vro catziva ani, eram pe un munte din peisajul carpatic al bogatei nuastre patrii (romania n.n.). Muntele respectiv, declarat rezervatzie naturala, adaposteshte pe culmile sale semetze diverse specii de animale shi plante de o frumusetze rara. De la refugiul unde stateam, daca mai urcai vro zece minute, iesheai din padurea de conifere shi dadeai la un loc mai luminos. Pe langa formatziunile calcaroase a caror privelishte itz umplea oichii de bucurie se afla o plenitudine de flori, insecte, caprioare, capre negre, gushteri, papadii shi garofitze. In lumina amiezii, culorile prindeau reflexii nebanuite. Ei bine, in poienitza aia am ales eo sa ma cac.
Kekerekemek ?
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,136
N-am avut nici o idee unde aş fi putut posta şi am ales topicul ăsta.
Ştiaţi de existenţa acestui format ? Există pluginuri pentru toate sistemele de operare, cu care se pot vedea fişierele. Există şi convertere în format JPEG.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,190
Da şi nu este o noutate. Din păcate nu i-a făcut aproape absolut nimeni publicitate. Păcat. De fapt, trebuia să aparţină lui Microsoft ca să-i facă cineva.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,136
Testaţi-vă abilităţile de designeri! Distraţi-vă cu toate tab-urile! Link.
 
Top Bottom