Site-uri mijto

P

PsyCho

Guest
Un site foarte bine facut si foarte frumos din punct de vedere artistic.
"Winner, Audience Award - Animation, 2004 Sundance Online Film Festival"
Enjoy.
Tokyo Plastic
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
ratDVD, cel mai interesant şi promiţător program de compresie DVD pe care l-am întâlnit până acum (ştiu, devin obsedant!)
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
@hulubei:

Ce vrei :smile: . Nu esti restrictionat la nimic. Computerele sunt mai vechi (10 ani), dar e unul mai bun. In standarde de PC vorbind desigur, ca altfel e foarte slab.
 

jarod

Super Moderator
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,671
routergod.com - Articole din domeniul reţelelor. Articolele sunt scrise într-un limbaj destul de abordabil şi cu mult umor (majoritatea sunt sub forma unor interviuri cu vedete de peste Baltă - de exemplu, Gillian Anderson on Lan Switching :biggrin: ).
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Messages
909
Ivyco - un site util, în special pentru clubul de carte şi biblioteca prin poştă. Înscrierea ca membru normal este gratuită, iar pentru a avea acces la toate volumele din colecţie şi câteva alte privilegii, ca membru premium, se plăteşte o mică sumă folosită pentru procurarea de cărţi noi.

Iar pentru pasionaţii de aşa ceva, Postcrossing este un site prin care cei înscrişi pot trimite şi primi cărţi poştale (cheltuielile fiind numai cele pentru taxele de expediţie) oriunde şi de oriunde din lume.
 
Top Bottom