Site-uri mijto

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
5,248
Concept aiurea, dupa parerea mea. Fatza de un mouse fara butoane, daca ai un buton la dispozitie poti trimite de 2 ori mai multa informatie calculatorului in acelasi interval de timp. Daca ai 2 butoane poti trimite de 4 ori mai multa informatie.
Daca n-ai butoane atunci lucrul cu calcul devine si mai obositor. Trebuie sa ai tot timpul grija pe unde plimbi cursorul.
 

ThEDaMn3d

Membru
Joined
Dec 26, 2005
Messages
2
Pentru nostalgicii OS-urilor de mult apuse şi pentru a vă face o idee despre evoluţia OS-urilor şi diferenţele dintre ele, vă recomand acest site.
 

pantera

Membru
Joined
Sep 10, 2006
Messages
27
http://www.soyouwanna.com - deci vrei sa inveti sa joci poker, sa eviti primirea unei amenzi pentru depasirea vitezei legale sau sa inveti sa faci o poza reusita? atunci viziteaza acest site;

http://www.verde.ro - cateva cursuri gratuite pentru incepatori; de remarcat cel de html; pe mine cel putin m-a ajutat, pentru voi s-ar putea totusi sa nu aiba nici o valoare;

http://www.academiaonline.ro - cred ca este arhicunoscut; il trec totusi aici pentru orice eventualitate; pentru cei care nu il cunosc, este locul unde te inscrii la cursuri gratuite sau cu taxa; imi rezerv insa dreptul de a ma indoi de calitatea lor.
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Messages
909
bLaugh - pentru amatorii de web comics (şi/sau "bloggeri"), un site ce se autocaracterizează ca "the (un)Official comic of the blogosphere - colorful, satirical, and comical".
 

pantera

Membru
Joined
Sep 10, 2006
Messages
27
Pasionatii de pariuri sportive, sau cei care pur si simplu vor sa invete sa parieze pot incerca http://www.betmania.ro, care din cate stiu eu e singurul ziar on-line de pariuri din romania. Se actualizeaza in fiecare zi cu recomandarile zilei respective ale tipsterilor echipei si cu un overview al unuia dintre meciurile disputate in ziua respectiva.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Messages
1,235
Dacă vă enervează faptul că trebuie să vă creaţi o mie de conturi pentru a citi un articol pe an ici şi colo există deja soluţia.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Messages
1,235
Dacă încercaţi să convertiţi diferite formate (.doc to .pdf, .mp3 to .aac, .jpg to .png, etc), încercaţi asta sau asta. Puteţi descărca şi prin WAP după ce conversia este făcută. Desigur site-ul este free of charges.
 
Top Bottom