Sigurante d-alea pun la panoul casei, sa cante mai bine si boxele din dormitor.
Si eu am studiat varianta cu o interfata M2Tech, chiar am fost pe punctul de a-l cumpara dar lenea s-a dovedit un obstacol fatal la momentul respectiv - era vara, sufocant de cald si nu aveam chef de nimic...
Interconect folosesc un Eagle Cable MC 90 si ma oftic ca nu gasesc in Romania un Kimber
USB Audiophile cable ca sa termin balciul.
Later Edit...
Bun, deci am facut testul Arcam rDAC vs Rockna RD 25, am reglat atent volumul sa sune la fel de tare si ne-am pus pe ascultat... si dupa vreo juma de ora sau mai mult de chinuri si trecut prin vreo duzina de melodii de toate genurile atat eu cat si amicul meu care a venit cu Rockna am ajuns la concluzia ca suna 100% identic, absolut identic. Bun, dupa concluzia asta am zis sa schimb interconectul Proel de pe Rockna cu un interconect semi-noname de 20 RON adus de amicul meu - nu are vreun brand vizibil scris pe el dar e destul de gros si ecranat, aparent e un cablu decent, cinstit. Bun, acum motiv de sinucidere (sau de facut misto de mine), diferentele de sunet au fost, au existat, si am putut deosebi cele 2 DAC-uri in blind test fara probleme, atat eu cat si amicul meu ne-audiofil - unul schimba intrarile din telecomanda si calalalt asculta. Bun, deci ma duc sa ma sinucid ca acum le-am auzit pe toate...
Inca o duda, acum am re-comparat rDAC cu Xonar si diferentele mi s-au parut destul de clare in favoarea rDAC, dupa ce in prima zi nu am auzit nicio diferenta - recunosc, era si cam lipsit de chef dar totusi, chiar nu ma asteptam la asta. Deci ce s-a intamplat, s-au rodat cipurile, condensatorii ? Sau Electrica dadea un curent de rahat in prima zi de teste, cand chiar mi s-a parut ca totul suna mai prost, lucru pe care l-am pus pe seama oboselii... dar acum nu mai sunt asa sigur. Si inca nu am adus sursa aia stabilizata pentru rDAC deci nu-i de la asta.
Bun, acum puteti sa incepeti cu glumele. Pentru ca merit, ca sa-l citez pe
Bart. Apropo, daca de maine nu mai intru pe forum nu va ingrijorati, inseamna ca m-am sinucis, acum ca am vazut/auzit
TOTUL (diferente intre cabluri, rodaj la chestii care nu se rodeaza) nu mai am motive sa traiesc.
P.S. Inca ceva, am pus un Windows 7 pentru a vedea daca
WASAPI e chiar asa o mare inventie; am comparat cu Kernel Streaming, ASIO si DirectSound and again, nicio diferenta; nu spun ca nu-i cred pe cei care aud diferente pe sisteme care costa o fractiune din al meu, spun doar ca la mine orice output suna perfect identic, atat pe Xonar cat si pe rDAC - remember, pe sistemul asta am auzit oarece diferente intre cabluri adica WTF, cred ca-i destul de sensibil la semnalul primit. Fara concluzie de data asta, doar o constatare...