Recomandări şi discuţii despre seriale TV

Mulțumesc

Vă mulțumesc pentru veștile bune cu începerea seriilor noi, nu am prea avut timp să caut să văd exact când apar.

@JustIn, din descriere, pare să îmi placă și 24 :smile:
 
Am uitat de Supernatural, un serial care mi-a placut mai putin la inceput, cand era chiar freaky, dar spre seria 3 e vizionabil seara. Tocmai a inceput seria 5.
Pentru orarul serialelor, subtitrari, seriale terminate, intrerupte etc... poti sa te uiti aici.
 
On-My.TV e destul de util dacă vrei să ții evidența serialelor, cu posibilitatea filtrării celor la care te uiți - în caz că nu se știa deja de site.

Tot ce-i pot reproșa momentan e că nu merge cuplat cumva cu Google Calendar.
 
Nu știam de site, mă uitam de obicei pe wikipedia la fiecare în parte. :biggrin:

Cred că sunt destule seriale ok pe care nu le-am văzut încă, dar îmi ocupă mult timp, nu știu să mă opresc la un singur episod sau maxim 2. :rolleyes:
 
Urmăreşte cineva 30 Rock? Eu am văzut toate trei sezoanele în cîteva zile, şi mi se pare reuşit, mai ales aluziile şi replicile politically incorrect. Imo, Alec Baldwin face un rol excelent.

Kenneth: Oh no Sir, I don't vote Republican or Democrat. Choosing is a sin, so I always just write in the Lord's name.
Jack: That's Republican. We count those.

Jack: Lemon, I'm impressed. You're beginning to think like a businessman.
Liz: A businesswoman.
Jack: I don't think that's a word.

:biggrin:

Şi acum întrebare: de ce mi se pare că uneori Tina Fey seamănă cu Jennifer Morrison? :goofy:
 
Am văzut primele episoade acum câteva săptămâni și mi s-a părut atât de bun că ... l-am abandonat. Probabil partea bună începe mai târziu, dar nu știu de la ce episod :biggrin:

Dacă e comedie suferă de lipsa umorului, dacă e altceva nu m-am prins eu. Trebuie pus la filme dual rating, nu doar de vârstă ci și de IQ minim pentru vizionare, să nu mă mai chinui degeaba. Când nu pot, nu pot.
 
Urmăreşte cineva 30 Rock? Eu am văzut toate trei sezoanele în cîteva zile, şi mi se pare reuşit, mai ales aluziile şi replicile politically incorrect. Imo, Alec Baldwin face un rol excelent.

Aprob pozitiv. :biggrin:

Într-adevăr, e o comedie mai ciudată, sunt multe aluzii, ironii, stereotipuri, mie însă mi-a plăcut foarte mult, o variație bine venită la umorul "ușor" din majoritatea sitcom-urilor. Plus Alec Baldwin și Tina Fey, excelenți.

edit: cel mai mult mă distrează referinţele către GE, care chiar deţine NBC (însă nu există compania de peruci acţionar majoritar la GE şi bănuiesc că nu există niciun câine în consiliul de administraţie al GE :biggrin:)
 
Last edited:
Dacă vreau o comedie uşoară, mă uit la Californication. 30 Rock are episoade scurte, dar care necesită concentrare - sunt atât de multe subtilităţi de prins, şi totul se mişcă foarte fluent şi rapid, n-are pauze între poante ca să se hăhăie publicul. Ai scăpat faza, asta e, s-a dus, ochii ciuliţi şi urechile belite că vine alta.
 
30 Rock s-a umplut cu gloabe de aur an de an, Alec Baldwin de asemenea. Eu nu am reusit sa-l urmaresc, imi fugeau ochii... cred ca pentru americani este mult mai interesant pentru ca sunt multe aluzii din lumea lor de acolo, spre deosebire de o comedie gen Friends care-i universala.
 
Lasand comedioarele deoparte, a re-inceput Dexter, Sezonul 4, primul episod si teaser-ul de sezon promit mult, dupa un sezon 3 parca un pic mai putin alert si tensionat decat primele doua.
 
Am văzut primele trei sezoane din The Office (2005-).

Primul e de neurmărit, cel puţin nu cu descrierea de pe IMDb în minte (e ca şi cum ai asculta Nursery Cryme cu ideea că Genesis cîntă pop), în principal din cauza lui Michael, de departe cel mai antipatic personaj din istoria televiziunii, şi a glumelor lui de vestiar care mi-au provocat jenă pînă şi mie ca privitor. Combinate cu monotonia ambianţei şi sentimentul general de deznădejde al celorlalte personaje, creează drama perfectă. Din motive inexplicabile, l-am îndurat.

Începînd cu S2, serialul devine excelent, mult mai destins şi amuzant, dar fără a renunţa la elementele dramatice. Nu e o comedie per se şi nu trebuie luat ca atare.
 
Îţi admir rezistenţa, eu am cedat după primele 3-4 episoade din primul sezon. Senzaţia de repulsie şi gândul „de ce plm aş vrea să continui să mă uit la acest gen de comportament cretin şi glume infantile” sunt prea pregnante pentru a avea curiozitatea de a sări direct la sezonul 2 :smile:
 
Mie mi s-a părut incredibil de plictisitor când am văzut o jumate de episod pe la TV şi nici nu m-am mai atins de el de atunci.
 
Hokay, m-am apucat şi eu de vizionat Battlestar Galactica, dar sunt confuz. Din câte am înţeles, cronologic, ca să poţi înţelege ca lumea tot, trebuie văzute şi miniseriile din 2003 (un fel de pilot). Am mai dat şi peste Razor.

Se îndură cineva să le ordoneze cronologic şi să adauge (dacă este cazul) şi altele?

Mulţam.
 
Nah, te prinzi după câteva episoade cum îi mersul. totuşi, mie mi s-a părut un pic cam... jegos serialul, în sensul că la un moment dat nu mai ştii care's ăia buni şi care ăia răi, în sensul că toţi devin răi sau foarte răi. E ca-n real life :smile:
 
Se îndură cineva să le ordoneze cronologic şi să adauge (dacă este cazul) şi altele?
Le am eu ordonate acasa, daca imi aduc/aduci aminte iti zic diseara. :wink: Si da, fara primul film, adica asta de 3 ore, serialul este complet aiurea... cred ca am mai spus pe undeva dar mi se pare cel mai bun serial pe care l-am vazut in viata mea, de departe. :biggrin:
 
Am văzut ăla de 3 ore, explică multe, nice overall :smile:

Din cele recomandate mai sus, recomand și eu ce-am văzut ( și mi-a plăcut ) :
Grey's Anatomy - aștept sezon nou zilele astea :biggrin:
House M.D. - se pare că am afinitate pentru serialele cu doctori.
Tulai duamne, d-aia există atâţia oameni cu idei romanţate sau prea emo despre doctori :rotf: Watch E.R., mie Grey`s Anatomy = yuck. House n-am văzut decât secvenţe, ăla mi se pare gata să cânte cu lama pe vene la fiecare pas. Sigh.
 
Am vazut BSG si mi-a placut, desi exista si episoade mai plictisitoare merita vazut. Finalul m-a lasat cu gura cascata, e total imprevizibil. Nu te uita la recenzii care contin spoilere, ii strici tot farmecul.
 
Am văzut deja finalul după ce aproape am terminat sezonul 1. Culmea, fix la chestia aia mă gândeam după episodul 9 din sezonul 1. Adică la aia cu 150.000 years later :biggrin:

Nici un spoiler pentru mine, mă voi uita la el cu aceeaşi plăcere. Ba chiar îmi codez 720p-urile pentru PSP, nu de alta, dar computerul momentan nu vreau să-l mai folosesc aşa des.

Damn addictions :biggrin:
 
Back
Top