Am început să mă uit la Starhunter. SF canadian, a trăit la vremea lui fix două sezoane (Starhunter şi Starhunter 2300), între care au schimbat toată distribuţia mai puţin Tanya Allen (well şi Stephen Marcus, who cares). A luat nişte [strike]premii[/strike] nominalizări la ei acolo.
Prima impresie e de un fel de Firefly dar mai dark şi de buget mai mic. Povestea de bază e de asemenea "bodyhunters şi oameni buni la toate pe o navă veche şi cîrpită". Decoruri integral de interior, pe nave şi staţii spaţiale. Episoadele au fiecare povestea lui ("monster of the day") dar există şi curente de intrigă la nivel macro şi pe termen lung, plus că fiecare personaj are motivaţiile şi scopurile lui. Well, alea două principale, că tîmpi-Tanya Allen este mai mult comic relief iar computerul navei e de umplutură, personificat a la Andromeda, doar că instead of sexy lady it's an ugly dude. În primul sezon joacă Michael Paré, pe post de căpitan de navă, Claudette Roche ca sidekick şi Tanya Allen pe post de teenage girl virgină, weird şi semi-sexy (pentru cui îi place genul). (Ha era retoric, ştiu că vă place la toţi, Firefly pentru Kaylee şi River a devenit celebru nu pentru altceva.
)
De jucat joacă bine toţi. E cam devreme să-mi dau seama dacă personajele şi intriga evoluează decent. Am zis că merită menţionat, dacă e cineva în sevraj după Firefly şi vrea un fix. Deşi nu e chiar acelaşi lucru, pare decent.