Recomandări şi discuţii despre seriale TV

Tot schepsisul cu House e să nu-l privești dintr-o perspectivă științifică, imho. E vorba de caractere și cum se conturează ele, above all else.

E foarte interesant și dpdv științific, cu excepția faptului că după meningită cu Naegleria Fowleri nu te mai ridici de la 2m sub pământ.

Plus nujt ce-și imaginează lumea, că-n spital se întâmplă altceva decât:
1. vin uameni bolnavi;
2. brainstorming;
3. vindecat uameni bolnavi;
4. ???
5. go home.

`tiz boring overall, get over it :biggrin:
 
It does for me.

Altfel, recomandarea clasică: M*A*S*H, Seinfeld, Friends, That '70s Show (fără ultimele două sezoane*). Mi-au mai plăcut Becker, 30 Rock, Blackadder.

*) Seriously.
 
Eram sigur că e unu' care va comenta despre Married with Children. +1 pentru M*A*S*H și Seinfeld, -10 pentru Friends.

Eu mă mai uit și la desene animate ca să mă relaxez, acum sînt la Justice League (sezonul 1). :biggrin:
 
That 70's show - incredibil de bun, nu ma asteptam sa fie asa. E unul din serialele mele preferate. Am dat intamplator de el: am vazut cateva episoade pe N24, parca. Velkan, mie mi-a placut penultimul sezon. Doar primul si ultimul mi s-au parut ceva mai slabe.

Evident ca am vazut la viata mea: Married with Children, Seinfeld, M*A*S*H, Friends, Simpsons. Astea sunt clasice:wink:.

Am vazut primele 3 episoade din 30Rock. Nu e rau, sper sa ramana asa.:smile:
Voi incerca si celelalte recomandari ale voastre.

Multumesc.
 
Sigur, am mai sus nişte posturi cu multe seriale englezeşti de comedie. Allo Allo e printre cele mai bune.

Că veni vorba, dacă vreodată vă plictisiţi de seriale "cu oameni" aruncaţi o privire prin lista asta. Marea majoritate trebuie să le găsiţi pe undeva pe torrents (cu subtitrare în engleză, evident). Vedeţi doar să citiţi ce gen sînt, că sînt amestecate din toate genurile şi demograficele posibile (poate nu vreţi din alea romantice, sau pentru preşcolari). (O căutare flexibilă pe genuri găsiţi aici, după care faceţi sortare după rating.) Avînd în vedere că am petrecut cîţiva ani vizionînd cam tot ce-i acolo vă pot garanta că e imposibil să nu găsiţi ceva interesant.
 
Am inceput Spartacus: Blood and Sand (2010). Ma rog, e un fel de-a zice, pentru ca m-am oprit putin dupa jumatatea primului episod.
Sînge de dragul sîngelui, slow-motion folosit abuziv, femei machiate modern, cu gesturi lascive moderne si replici la fel. Luptatori amariti care cica se bat pentru singe si onoare. Bai, ma lasi?
E ca si cum regizorul a fost toata dimineata chitit sa scoata ceva "fantastic" si a ramas scremut pina la sfirsit. Apoi a cerut si actorilor sa fie la fel de pomposi, falsi si constipati.
Iar cind a fost floarea aia atacata de 4 handralai geti (din care au murit vreo 8, la final...), a aparut eroul nostru alergind, cu o față "feroce" datatoare de orgasme gospodinelor; aici mi s-a taiat firul, n-am mai rezistat.
Foarte slab.
 
Pacat ca nu ai avut rabdare sa treci peste primele 3-4 apisoade, asta-i ca vinul, devine mai bun cand se invecheste. :smile: De la jumatatea primului sezon incolo incepe sa capete niste elemente Rome style, cu poveste dezvoltaja, ambitii, intrigi, pana si luptele au devenit mai moderate in sangele virtual varsat de combatanti. In plus actorii mi se pare neasteptat de buni pentru un serial facut pe calculator, chiar si Spartacus pare jucat binisor odata ce personajul sau capata contur. Dar sa zicem ca nu pierzi nimic esential vietii daca decizi sa nu-i mai dai inca o sansa. :biggrin:
 
Confirm ce zice Cosmin. Am trecut fix prin aceleași sentimente când m-am uitat la Spartacus, spre final mă interesam dacă vor să facă și un al doilea sezon sau nu. :biggrin: Deși eu tot am mai simțit pe alocuri lipsa unui buton de turn off gore.
 
Ok, i-am dat drumul din nou, dar scuzati-ma daca nu-mi tace gura. Sa vedem ce am mai vazut:
- sex frigid (miscari false si grimase a la Playboy America - mie mi se par nu ne-erotice, ci anti-erotice);
- niste romani prezentati drept pussies - sa nu uitam ca erau cea mai organizata armata a vremii, dar in fine.
- scene de lupta regizate de un adolescent de generatie "kewl man!" - accept, doar asta se cere, nu?
- gladiator pensat - sa zicem ca o inghit si p-asta;

Da' silicoane, 'n puii mei!? Mi-am promis ca voi vedea sezonul asta, dar deja imi vine sa pling. :biggrin:
Revin cu impresii (chiar daca nu vreti).
 
WTF e așa de interesant la seriale de-astea pseudoistorice? Sclava Isaura pare deja fenomenal ca să guști din intriga unor vremuri de mult apuse... Yikes!!
 
Am început să mă uit la Starhunter. SF canadian, a trăit la vremea lui fix două sezoane (Starhunter şi Starhunter 2300), între care au schimbat toată distribuţia mai puţin Tanya Allen (well şi Stephen Marcus, who cares). A luat nişte [strike]premii[/strike] nominalizări la ei acolo.

Prima impresie e de un fel de Firefly dar mai dark şi de buget mai mic. Povestea de bază e de asemenea "bodyhunters şi oameni buni la toate pe o navă veche şi cîrpită". Decoruri integral de interior, pe nave şi staţii spaţiale. Episoadele au fiecare povestea lui ("monster of the day") dar există şi curente de intrigă la nivel macro şi pe termen lung, plus că fiecare personaj are motivaţiile şi scopurile lui. Well, alea două principale, că tîmpi-Tanya Allen este mai mult comic relief iar computerul navei e de umplutură, personificat a la Andromeda, doar că instead of sexy lady it's an ugly dude. În primul sezon joacă Michael Paré, pe post de căpitan de navă, Claudette Roche ca sidekick şi Tanya Allen pe post de teenage girl virgină, weird şi semi-sexy (pentru cui îi place genul). (Ha era retoric, ştiu că vă place la toţi, Firefly pentru Kaylee şi River a devenit celebru nu pentru altceva. :tongue:)

De jucat joacă bine toţi. E cam devreme să-mi dau seama dacă personajele şi intriga evoluează decent. Am zis că merită menţionat, dacă e cineva în sevraj după Firefly şi vrea un fix. Deşi nu e chiar acelaşi lucru, pare decent.
 
Back
Top