Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Da, trebuie să îmbrățișăm responsive design, în care îți dăm butoane de câți bani ai; dacă n-ai bani de fereastră lată, n-ai tu nevoie de butoane... (nu că n-ar fi loc de ele, după cum se vede mai e 1/3 din bară liberă, da' n-arată frumos).

Se cunoaște că am "terminat" un proiect cu "design driven development" în care mă sună oamenii că nu le merge butonu' de salvare, și eu tot ce pot să le spun e "da' uite ce frumos arată!"? :D
 
Pe tema Shades of Blue, link-urile au aceeasi culoare ca si textul normal. Nu se vad evidentiate in nici un fel. Cu mouse-ul pe ele, devin negre, care iarasi nu-i o culoare potrivita.
 
Shades of Blue (blue text) e un pic mai buna, dar toate temele in afara de cea implicita sunt cam nasoale. Shades of Blue aia simpla e cea mai rea.
 
Da, știu... Seria de teme Shades of... nu mai primește actualizări, iar între timp motorul forumului a introdus mai multe elemente pentru teme care acum sunt nedefinite în tema veche și ia un default prost. Am deja o temă dark compatibilă și actualizată, dar îmi mai trebuie vreo 2 săptămâni să termin cu renovarea casei și să am bec în budă înainte să pot bibili un pic la tema aia.
 
Am instalat tema nouă, se numește XF UI.X Dark, și are două variante - default și alternate, care deocamdată sunt identice.

Momentan am făcut-o să ocupe toată lățimea ferestrei, dar e și varianta să pun o lățime maximă (gen 1800px). Ar trebui să fie responsive și fluidă pe mai multe device-uri. Va urma curând să pun logo-ul corect.

Cele două (sub)variante pot fi folosite pentru un light mode și un dark mode, fără a schimba tema aleasă.

Las încă și celelalte cu probleme active până faceți o probă și dați ceva feedback pentru posibile ajustări.
 
Back
Top