Marius '95
troubleShooter
Ah! Deci de acolo se dezactiveaza nenorocirea asta de editor...
Unele posturi succesive ale aceleiași persoane pot conține idei complet diferite și combinat cu un interval prea mare iese ceva aiurea. Nu cred că umblă cineva după post-count pe XF în 2022Unele forumuri lipesc automat postarile succesive ale aceluiasi utilizator, exista optiunea? Se poate activa?
Mă uitam la spreadsheet-ul de XFinanțe de acu' câțiva ani și nici atunci costurile nu erau acoperite complet din donații, și diferența o acopereai din buzunar. Între timp, mă gândesc că prețurile au mai crescut.E o chetă voluntară pentru costul hostingului la forum, și tot ce primești în schimb e un custom title sub user care să indice că you're my sugar daddy too Se face prin acest „account upgrade”, l-am setat la 10€ pentru 2 ani după o aproximație mai veche a costurilor lunare și cam câți useri suntem activi.
Întrebarea e care e limita anuală la PayPal, Venmo etc. de la care te raportează la Fisc.Drăguț că te-ai gândit O să actualizez fișierul după ce mă întorc din concediu. Napkin math actual e 65eur/an hosting + ocazional 55$/an extensie de suport tehnic (n-o fac chiar anual, acum expiră în decembrie, fac un update la ultima versiune înainte să expire și apoi nu o continui decât dacă lansează un major release sau security patch), donațiile 14 sugar daddies * 10eur o dată la doi ani. Deci hostingul este integral acoperit din donații, licența e fonduri proprii care nu va sparge pușculița.
O să pun încă o opțiune de 20eur o dată la 2 ani sau ceva de genul. Important îmi e să nu ies pe profit sau să mă ia Fiscul german la întrebări că ce mișculațiuni fac io aici fără să plătesc impozit și fără să am fundație sau mai știu eu ce.
Repede, toata lumea 20 EUR la pufi să-l caute Fiscul GermanDrăguț că te-ai gândit O să actualizez fișierul după ce mă întorc din concediu. Napkin math actual e 65eur/an hosting + ocazional 55$/an extensie de suport tehnic (n-o fac chiar anual, acum expiră în decembrie, fac un update la ultima versiune înainte să expire și apoi nu o continui decât dacă lansează un major release sau security patch), donațiile 14 sugar daddies * 10eur o dată la doi ani. Deci hostingul este integral acoperit din donații, licența e fonduri proprii care nu va sparge pușculița.
O să pun încă o opțiune de 20eur o dată la 2 ani sau ceva de genul. Important îmi e să nu ies pe profit sau să mă ia Fiscul german la întrebări că ce mișculațiuni fac io aici fără să plătesc impozit și fără să am fundație sau mai știu eu ce.
De ce nu?!cu întrebări tâmpite gen "da' de ce"