Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Numa ca să știți, m-a frecat la icre Google că vrea să trec prin upgrade-ul (gratuit) la noul serviciu de Analytics, iar când am văzut câte chestii vrea să colecteze am zis adio. Așa că de acum nu mai avem nici un fel de Google Analytics pe forum. Nici anterior nu l-am folosit decât o dată la doi ani gen, ca să văd pattern-uri de surse de trafic sau procent de utilizare mobilă sau topicuri foarte active, dar e un foarte mic nice to have care acum nu poate justifica informațiile colectate de Google pentru asta.
 
Crecă am bunghit-o. A apărut azi o actualizare la forum care aduce în plus (în sfârșit) compatibilitatea Progressive Web Apps și pentru iPhone-uri. Am configurat niște logo-uri și opțiuni, și acuma forumul ar trebui să ofere pe telefoane mobile Android și iPhone dacă să permiteți notificările instant, și din browser ar trebui să apară opțiunea de a adăuga un shortcut la site pe home screen.

Încă un cui pentru Tapatalk :biggrin:
 
De ce nu am cursor vizibil cand scriu text? E singurul loc in care se intampla asta. Am incercat cu default style si Shades of Blue, nici o diferenta. Edge, desktop, W11.
 
De ce nu am cursor vizibil cand scriu text? E singurul loc in care se intampla asta. Am incercat cu default style si Shades of Blue, nici o diferenta. Edge, desktop, W11.
Ai încercat alt browser?

Eu am cursor în Firefox și macOS.
 
Și pe firefox când încep să tastez un răspuns dispare cursorul la mouse, dar cred că asta e de la setările de mouse din Windows - acel „hide pointer while typing”.

1698685742478.png


Dacă e vorba de cursorul text, asta e ciudat, că în firefox n-am problema asta. Nici în Edge.
 
Nu e de la "Hide pointer while typing", ala face altceva, am testat. Ce e ciudat e ca dupa ce l-am dezactivat am cursor in fereastra asta, dar nu in alta noua deschisa tot pe forum. Si e singurul forum in care patesc asta.
 
Repetabilitate in crearea si rezolvarea problemei.
1. Deschid o fereastra (tab) de forum. Nu am cursor. Chiar si la reload.
2. Schimb fereastra pe altceva. Revin. Am cursor. Chiar si la reload.
 
O fi repetabilă, dar doar pe sistemul tău. La mine pe Windows 11 cu Edge și Firefox nu pot să observ comportamentul ăsta. Clear cache sau shift-refresh?
 
A mai avut cineva probleme cu paypal la plătit rata la forum? Am încercat acu câteva zile, ajung pe site-ul paypal, sunt logat, dau să plătesc, își schimbă butonul culoarea, după care după câteva secunde se face la loc și nu se întâmplă nimic. Încercat cu alt card, încercat cu alt browser, nimic. Am zis că o fi de la ei. Am încercat și acu iar, tot degeaba.
 
Olivian a reușit duminică asta. În log nu apar erori. Contul paypal e foarte funcțional. O fi de la paypal.
 
Back
Top