Don't like likes, don't use likes
Adi, ai raportat că nu vezi semnăturile, deși ele-s acolo și ar trebui să ai permisiuni să le vezi și să ți-o editezi. Dar asta cu navigarea nu o înțeleg; butoanele de pagini sunt permanent vizibile deasupra și dedesubtul posturilor, cum să apară doar la mouse over? Ce browser folosești?
@Neo,
@miahi: avatarele sunt o problemă, forumul nu are opțiuni pentru asta ci forțează folosirea a 3 dimensiuni (fixe, neselectabile) dintr-o poză încărcată la profil. Probabil logica e că oamenii își folosesc fotografii proprii acolo, nu diverse desene/cartoons/animații. Nu am găsit plugin pentru a rezolva asta (fiindcă bucata respectivă de cod nu are hooks), am găsit ceva mânăreli ale codului ca să forțez folosirea unei singure dimensiuni de avatar, which kinda sucks. Oricum, asta să ne fie ultima grijă; aș zice că mai important e că putem scrie normal, că nu se mai blochează de câteva ori pe zi, că nu-mi mai dă erori de 2 ori pe zi pe mail că „max sql connections reached”, etc.
@dreamer: xenForo vine built-in cu niște „awards” care să încurajeze oamenii să vâneze trofee făcând diverse chestii. Sunt cam aiurea, dar poate de-aia nici nu le-am oprit
Probabil voi face unul „bine bă, ai găsit regulamentul, brava”
@Marius '95 îți las plăcerea să găsești de unde se schimbă tema
Avem câteva momentan, cea mai bine făcută mi se pare cea default, la care voi face o sub-temă cu culori mai închise. Azi-noapte căutam un color pallette generator decent, da' s-a făcut 1 noaptea și eram rupt așa că fiecare lucru la timpul lui.