Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Tema vizuala implicita mi se pare buna. Singura chestie cu care inca nu m-am obisnuit e navigarea de pagini care apare doar la mouse over, dar cred ca e chiar mai bine asa pentru ca lasa ecranul mai curat, mai aerisit.
 
Don't like likes, don't use likes :biggrin:

Adi, ai raportat că nu vezi semnăturile, deși ele-s acolo și ar trebui să ai permisiuni să le vezi și să ți-o editezi. Dar asta cu navigarea nu o înțeleg; butoanele de pagini sunt permanent vizibile deasupra și dedesubtul posturilor, cum să apară doar la mouse over? Ce browser folosești?

@Neo, @miahi: avatarele sunt o problemă, forumul nu are opțiuni pentru asta ci forțează folosirea a 3 dimensiuni (fixe, neselectabile) dintr-o poză încărcată la profil. Probabil logica e că oamenii își folosesc fotografii proprii acolo, nu diverse desene/cartoons/animații. Nu am găsit plugin pentru a rezolva asta (fiindcă bucata respectivă de cod nu are hooks), am găsit ceva mânăreli ale codului ca să forțez folosirea unei singure dimensiuni de avatar, which kinda sucks. Oricum, asta să ne fie ultima grijă; aș zice că mai important e că putem scrie normal, că nu se mai blochează de câteva ori pe zi, că nu-mi mai dă erori de 2 ori pe zi pe mail că „max sql connections reached”, etc.

@dreamer: xenForo vine built-in cu niște „awards” care să încurajeze oamenii să vâneze trofee făcând diverse chestii. Sunt cam aiurea, dar poate de-aia nici nu le-am oprit :biggrin: Probabil voi face unul „bine bă, ai găsit regulamentul, brava” :lol:

@Marius '95 îți las plăcerea să găsești de unde se schimbă tema :smile: Avem câteva momentan, cea mai bine făcută mi se pare cea default, la care voi face o sub-temă cu culori mai închise. Azi-noapte căutam un color pallette generator decent, da' s-a făcut 1 noaptea și eram rupt așa că fiecare lucru la timpul lui.
 
Acum merg semnaturile.

Vezi in poze ce apare si dispare - navigarea la pagini in cadrul unui topic.
 

Attachments

  • Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    17.5 KB · Views: 12
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    17.7 KB · Views: 13
Ha, ciudat, nici nu cred că există vreo setare pentru asta, ci așa a făcut designerul skin-ului afișarea...

Nu există on/off nici pentru like-uri. Neo va avea o noapte dificilă :biggrin:
 
Utilizatorii noi par să necesite aprobare (apare sus în mod stuff). Asta e by design sau din întâmplare?
 
By choice. De câțiva ani conturile noi sunt aprobate manual, fiindcă protecțiile anti-spambots din vB erau varzã. XenForo are mai multe setări deștepte pentru asta (verificări rbl, tld-uri blocate etc.) dar prudența dictează să nu mă risc. Încă de la upgrade, pe forum erau constant cam 25% din IP-uri în "registering", și uite că până acum n-a trecut vreunul.
 
Simt nevoia sa spun ca nu-mi place deloc cum arata forumul si simt ca efectiv imi sta in calea citirii si activitatii forumistice. :damn:

Banuiesc ca vechea tema nu mai functioneaza...
 
N-are cum să mai funcționeze. Dar din cele 5 teme disponibile acum, le-ai încercat și pe celelalte 4?

[edit] 8 teme, din care una este o clonă de vBulletin 4. Dacă nici astea nu-s bune, va trebui să fii mult mai specific decât „nu-mi place deloc”.
 
Retina se apropie de ce vreau io.
Pe vbulletin aia ai niste avatare cit China. Dar macar merge avatarul gif si clipeste mosulica al meu. :biggrin:
 
Se poate seta ca la "Your content" să apară topicurile la care s-a subscris? Pe la alții așa e.
 
Există un link cu New posts?
Eu vizitez, de exemplu:
https://xf.ro/find-new/519/posts

, dar nu funcționează cum ar trebui (dacă îl vizitez, dau mark forum as read, și revizitez linkul, nu arată ce ar trebui să arate).

Cerusem anterior un buton. E OK și un simplu link.
 
Last edited by a moderator:
Erm este posibilă redirect de la www.xf.ro/forum la www.xf.ro?

De asemenea, să înțeleg că site-ul este mort și îngropat de tot, nu? :frown:

1: /forum nu mai există de câțiva ani, am avut un 301 Permanent Redirect pentru ca să învețe Google noile URL-uri, dar dear god, e vremea să-ți actualizezi bookmark-urile. De ce, cum și unde mai are cineva /forum?

2: Site-ul poate exista atâta timp cât are un scop, un conținut și un proces prin care respectivul conținut să fie actualizat. Aș fi încântat să aud propuneri pentru primele două și mai ales voluntari care să facă al treilea. :smile: Că altfel, de idei nu ducem lipsă și de bune intenții e plină toată lumea; dar uite că-s vreo 3 ani de când am făcut, la cererea unora, un wiki pe ciclism.ro și, cu toți specialiștii în biciclete de acolo, încă nu s-a urnit nimeni să facă măcar pagina care să spună „bicicleta e o chestie cu două roți, ghidon și pedale”.

Există un link cu New posts?
Eu vizitez, de exemplu:
https://xf.ro/find-new/519/posts

, dar nu funcționează cum ar trebui (dacă îl vizitez, dau mark forum as read, și revizitez linkul, nu arată ce ar trebui să arate).

Cerusem anterior un buton. E OK și un simplu link.

Link-ul ăla de unde l-ai scos și de ce ai accesa un link care nu este prezent pe vreo pagină? Pe prima pagină a forumului ai link New Posts, ba chiar am adăugat și un contor alături ca să vezi dintr-o privire dacă ai posturi necitite de la ultima vizită și câte. Apoi, Mark Forums Read apare în același meniu, și încă o dată în pagina care-ți afișează lista thread-urilor cu posturi necitite.
 
Last edited:
Back
Top