Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Iaca. Nu cred că nu se poate edita ceva pornind de la plăcinta asta.


Because I care.
 

Attachments

  • c_s_01.gif
    c_s_01.gif
    9.6 KB · Views: 47
Nici o modificare. vBulletin a lansat o noua versiune majora contra cost, care aduce imbunatatiri (discutabile) doar la partea de CMS pe care nu o folosim aici. Forumul e neschimbat. Deci un upgrade nu are sens. Pentru versiunea noastra mai publica ocazional update-uri, dar ating probleme de securitate si nu de interfata.

Ce am modificat insa a fost sa activez la hosting-ul din State un serviciu de cloud accelerator, pentru ca incarcarea paginilor sa se faca mai rapid. Face un cache misto la imagini si alte elemente pe vreo 30 si ceva de servere raspandite in lume, in mod complet transparent pentru vizitatori.
 
De obicei migrez de pe un calculator pe altul (long story), si cand intru la New Posts de pe un alt calculator imi apar intotdeauna si post-urile pe care le-am citit inainte de pe un alt calculator. Se poate face cumva ca New Posts sa tine cont si de user cand face actualizarea post-urilor necitite? Adica cand intru de pe un alt calculator sa nu imi mai arate inca odata post-urile pe care le-am citit deja de pe un alt calculator.
 
Nici mie. Această funcționalitate e implicită în forum, ține minte în baza de date care user ce thread a văzut și când, pentru a afișa posturile necitite. Nici măcar nu poate fi dezactivată sau configurată în vreun fel; e basic functionality. Merge inclusiv pentru posturile văzute prin Tapatalk de pe mobil.

Dacă ție nu-ți merge, e posibil să ai o problemă cu cookie-urile care nu identifică corect sesiunile, data/ora sistemului, ceva de genul. Fă logout, șterge cookie-ul XF, și login din nou pe toate calculatoarele.
 
Eu o mai patesc uneori cand citesc de pe telefon si apoi revin pe desktop; chiar mai ciudat uneori, gen "nu sunt posturi noi" desi nu am citit nimic de o zi, dar la "last 24 hours" imi apar 5-6 threaduri pe care nu le-am citit si chiar sunt marcate ca fiind necitite.
 
Si eu mai intru din cand in cand de pe telefon, deci posibil sa fie de acolo buba. Oricum incerc solutia propusa si revin cu impresii :biggrin:
 
No no no no no. You break it, you fix it :tongue: :biggrin:

Treaba e ca n-am ce IP-uri sa configurez in DNS. Am facut un click in cpanel la hosting si s-a activat/configurat totul automat. Le pun un tichet cu screenshot-ul ca sa se scarpine ei pana fac chelie. :biggrin:
 
Tech support zice că e de la CloudFlare și că n-am ce configura diferit. Dacă se repetă, o să dau un mail și la CloudFlare să-i întreb dafuq.
 
Back
Top