Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

+1 pt. stele. Pentru că oricum ne ştim între noi, aşa că newbii sigur o să fie persecutaţi, ca de obicei. :tongue:
 
Nu, doar titlul poate fi customizat la nivel de user; imaginea este unică per grup. Așteptarea să fie mai 1-2-3-4-5 e doar o rămășiță mentală a modului de afișare anterior. :smile: Nici o informație din căsuța din stânga postului nu este centrată; logo-ul Yahoo! Messenger, și ăla aliniat la stânga, te aștepți că poate să apară de 2 sau 3 ori?

Însă mă tentează să fac niște grupuri suplimentare pentru diverse competențe tehnice, fiecare cu logo-ul propriu, care să se adauge la listă în funcție de ce specializări vrea fiecare: Windows, Linux, hardware, foto, Mac, consolă de jocuri, etc.
 
Însă mă tentează să fac niște grupuri suplimentare pentru diverse competențe tehnice, fiecare cu logo-ul propriu, care să se adauge la listă în funcție de ce specializări vrea fiecare: Windows, Linux, hardware, foto, Mac, consolă de jocuri, etc.
Sustin ideea! Dar sa fie si o categorie "Antichitati".
 
No offense, dar am senzația că reconstrucția forumului s-a oprit la faza cea mai nasoală: s-au creat țâșpe secțiuni noi, dar nu s-au arhivat cele vechi. De exemplu, grupurile Ajutor! și Ajutor, Life și Secțiuni Libere, Discuții Generale IT&C și Discuții Generale IT. Seriously??!

Poate ar trebui să existe mai mulți administratori activi, ca să se mai împartă munca. Just my 2 cents.
 
Au rămas ca să poată fi găsite thread-uri altfel îngropate (nu am mutat totul în noile secțiuni, și uite că au mai fost topicuri ce meritau păstrate active). Dar ca să vă scutesc de scroll, fiecare secțiune are în dreapta un buton prin care o puteți minimiza, și rămâne doar ca o bară orizontală, și cu asta nu ar mai trebui să deranjeze la scroll.
 
Pe mine nu mă deranjează cu nimic, că doar răspund la thread-uri existente, dar toată ideea cu reorganizarea era să simplificăm, ca să încurajeze niște membri noi să se înscrie și să posteze. Again, just my 2 cents, nu dau cu parul.
 
Forumul asta are o problema... Da, stiu, are el mai multe probleme, dar e una care incepe sa ma supere excesiv de mult.

Cand incerc sa fac click pe un link postat de cineva, pagina face un salt de cativa pixeli in jos (3-4 pixeli) fix inainte sa se activeze link-ul. Ca urmare, click-ul ajunge sa fie facut deasupra link-ului, nu pe el. Foarte enervant. Se intampla doar la primul click. Al doilea nimereste unde trebuie.

Opera v12.02.

Debug, anyone?
 
Forumul n-are cum să ghicească când încerci tu să faci click-uri, ca să „sară” pixeli în loc să „activeze” link-uri. E în întregime buba browserului tău. Eu folosesc foarte frecvent middle-click pentru open in new tab, și-mi mai sărea uneori - din cauza rotiței de scroll și a senzorului din mouse; am schimbat șoarecul, problema a dispărut.
 
Opera are niste probleme in combinatie cu anumiti driveri de placa video. Si mie imi face unele probleme, aceeasi versiune pe computere diferite are comportament diferit.
 
Vad ca sunt ceva pobleme la temele BlackFolio***/GrayFolio***.

Apar link-uri incalecate:

blackfolio.png

Testat cu FF 20.0.1 & IE10
 
'ntrebare. Search Thread -> Find my posts, se poa'?

Vă rog? :angel:


Later edit: și băi, io vreau logo Icsef, nu plăcinta aia de la vBulletin. :yuk:
 
Am făcut upgrade la forum și dup-aia și la teme, acuma ar trebui să arate *Folio bine.

Upgrade făcut și la Tapatalk.

Find my posts, done.

Logo XF... Poate vine cineva cu talent de designer să facă un logo fain, sau poate o temă custom :goofy: (I know, trebuie să fii masochist să vrei așa ceva la vBulletin...)
 
Aștept atunci o actualizare de la autorul temei, că e făcută pentru sub-versiunea anterioară a forumului și nuș' care o fi bug-ul. Între timp, încearcă o altă temă :|
 
Back
Top