Noi apariţii/versiuni de software popular

Nu cred ca e bug. Yahoo! promoveaza destul de agresiv 360-ul, din moment ce nici nu poti sa-l dezactivezi. Poate, cel mult, sa bage si o optiune de dezactivare.

Edit. De fapt chestia asta e valabila si la cei care nu au instalat versiunea noua. Deci e problema de Yahoo!, nu de mess.
 
Când Microsoft şi Yahoo îşi vor unifica reţelele de IM (nu va mai dura mult timp), probabil vom trece toţi pe MSN... deşi personal nu pot suporta smiley-urile acestuia din urmă :smile:
Sau... cei de la Yahoo vor primi consiliere de la Microsoft în scopul dezvoltării unei aplicaţii mai stabile :rolleyes:
 
Last edited by a moderator:
Dap, abia astept sa treaca lumea pe MSN, pardon, Windows Live Messenger. Probabil cand atunci Live.com va oferi Mail de doi giga trecerea va fi si mai usoara. :biggrin:

Din ciclul Programe de care n-a auzit nimeni dar care devin populare imediat: RemoveWGA. :rolleyes:
 
Inkscape 0.44 - Release Notes.

În caz că e cineva care nu ştie programul... :tongue:
Inkscape is an Open Source vector graphics editor, with capabilities similar to Illustrator, Freehand, CorelDraw, or Xara X using the W3C standard Scalable Vector Graphics (SVG) file format. Supported SVG features include shapes, paths, text, markers, clones, alpha blending, transforms, gradients, patterns, and grouping. Inkscape also supports Creative Commons meta-data, node editing, layers, complex path operations, bitmap tracing, text-on-path, flowed text, direct XML editing, and more. It imports formats such as JPEG, PNG, TIFF, and others and exports PNG as well as multiple vector-based formats.
 
Sunt de acord cu partea de bloatware, definitia de pe webopedia.
Pe de alta parte, il folosesc zilnic si ma multumeste in munca pe care o fac. Si este mult peste Office de la MS in ceea ce priveste orientarea spre nevoile user-ului.
Si sa nu uitam ca permite salvarea direct in pdf, spre deosebire de Office 12, care nu poate.
Unde este prezenta publicitatea ? Bine, intrebarea pertinenta ar fi: unde nu este prezenta publicitatea in orice produs software ?
M-a intrigat la instalare faptul ca a detectat fereastra deschisa in browser - si cerea sa o inchid (si apoi pe alta si pe alta, adica de fapt sa inchid firefox), plus o fereastra de YM deschisa - pe care o vroia inchisa si pe asta, si total commander - pe care il vroia inchis. Normal ca am dat ignore la cerintele lui, insa nu mergea instalarea mai departe pana nu m-am conformat. Ochiometric, am vazut ca porneste mai repede fata de versiunile precedente, in conditiile acelorlasi setari referitoare la folosirea memoriei.
 
Back
Top