Am fost si eu zilele astea prin zona aia (Joseni mai exact). M-am tot plimbat prin zonele alea cu masina. Impreuna cu mine au fost niste amici pe motocicleta (un Transalp). Neinteresant pana aici. Partea interesant a venit cand au avut accident fix in fata mea. Au avut norocul sa se trezeasca cu un dulau d'ala de munte fix pe mijlocu' drumului, brusc (Alter Ego cunoaste senzatia

). Au incalecat cainele, s-au trantit la pamant si au alunecat pe asfalt vreo 20 de metri. Totul s-a intamplat in fata mea. A fost... ireal. Din fericire aveau protectii sanatoase si au scapat relativ nevatamati: pasagerul cu o vanataie si motoristu' cu umarul luxat (2-3 saptamani repaus). Motocicleta e lovita dar perfect functionala.
Nu stiu daca va intereseaza da' simteam nevoie sa impartasesc experienta.

De vreo 2 saptamani ma apucasem sa caut scoala de moto si sa visez la un VStrom sau ceva asemanator. Acum am dubii.
Oricum, cre' ca a fost ceva voodoo la mijloc: la intoarcere, cu masina, am fost pe aproape sa lovesc si eu: un caine, un iepure, o pisica si o vulpe (fara nici o exagerare).