Marius '95 said:
Drumul de la Brasov la Targu Mures este SUPER: doar curbe din alea "periculoase" de luat cu 110 Km/h ...stii tu, din alea unde toate conservele franeaza si motociclistii accelereaza.
Pădurea Bogații, oh da! Abia aștept să merg să-mi las guma pe acolo! Să nu uităm și de Cheia sau Siriu.
Eu am testat şi alte supersportive de 600 decât a mea (CBR 600 RR - feeling de bicicletă, mult prea subţire, îţi dă un feeling foarte ciudat, obositoare din cauza poziţiei şi similară ca putere cu F4i; Suzuki GSXR 600 2004 - poziţie în mâini, greoaie pe curbe, foarte liniară în accelerare).
De departe F4i are poziţia cea mai comodă şi simţi că motocicleta te ascultă în oraş şi printre maşini. Plus de asta acel "F" din coadă, care vine de la "Fun", se dovedește a fi foarte adevărat.

La anul probabil că-mi voi schimba actuala motocicletă, deşi nu sunt sigur, încă îmi place foarte mult actuala F4i, nu a reuşit să mă plictisească. Am băgat ceva bani în ea și aș prefera să îi și "scot".
De 600cc sigur nu va fi, mai ales dacă rămân la SS. Am mers pe altele mai noi şi nu mă atrag.
Îmi place foarte mult Suzuki GSXR de 750cc, balansul perfect între agilitate şi putere. O să încerc un drive test ca să mă și conving de asta. Toată lumea tinde spre 1000cc, deşi totuşi nu am ce face cu ea în oraș, consumă mult, țopăie p-o roată repede (nu că ar fi o problemă

).
În caz că mă las de SS, sigur îmi voi lua un Supermoto!