Iar cand a venit politia, motociclistii au inceput sa-i injure, au bagat gaz si dusi au fost...
Impotenta politiei nu se trateaza cu interzicerea tuturor motocicletelor. Sunt si masini "tunate" care fac o galagie insuportabila, tevi de esapament gaurite, subwoofere taranesti, etc. De ce nu interzic si circulatia masinilor din cauza astora? Exista legi ce pot fi aplicate, manelociclistii aia trebuiau lasati fara taloane + un dosar penal pentru tulburarea linistii publice (cum se da pentru manele ascultate la colt de bloc dintr-un junghi de masina). Si daca se interzice circulatia motocicletelor noaptea, astfel de indivizi tot o sa scape nepedepsiti, tot "fraierii" o sa fie afectati.
Oricum daca fac un top al lucrurilor care ma deranjeaza mai tare in trafic, mototciclistii sunt considerabil in urma soferilor si pietonilor.
Bag de seamna ca incepi sa dezvolti si tu o mica manie pentru moto. Cica asa-i spune daca esti interesat de fenomen. Deci nu poti fi obiectiv. Dar ipocrit si teribilist cica ai fi, asa zicea unu pe aici.
Pentru ca mototciclistii sunt considerabil in urma pietonilor si soferilor, nu cum ai zis tu.
La motociclisti, in afara de tobele galagioase si numerele ascunse (imposibil de prins in caz de accident, nu poti declara "
era unu pe un motor albastru, fata nu i-am vazut-o ca avea casca, nici inaltimea nu i-o stiu, nici motorul nu l-am recunoscut ca nu scria nimic pe el, doar casca avea model cu flacari, ca toate celelalte 90% casti din Bucuresti") alte lucruri nu prea ma deranjeaza. Ce fac ei intre benzi o fac pe barba si pielea lor. Sa mergi in Grecia sau pe Coasta de Azur, sa vezi acolo cum se baga motociclistii pe rosu, cum te calca pe trecere, cum iti iei pumni pe capota si picioare in usa in mers de la ei daca nu le faci loc sa se strecoare. Deh, cica tari civilizate, nu ca la noi.