creizi
embedded intelligence
Ai incercat OpenSUSE si Yast de imi spui ca vorbesc cu aiureala lu nea ala vegetarian, domnule carnivor Pache?Vorbeşti despre linux as a desktop cu aiureala cu care laudă un vegetarian brocolli-ul
Am xmms pentru muzica, mplayer sau kaffeine (filme), zend studio, eclipse (programare), quake, wesnoth, winex pentru joace (da, merg ca pe windows), OpenOffice pentru documente, Evolution pentru mail, acrobat reader pentru pdf-uri, tvtime pentru teve, valknut pentru DC++ si asa mai departe. Mai continui?
Asa ca sunt un Linux happy user, nu un Linux happy zealot.
Yast. Toate aplicatiile cu el le instalez, rar mai dau un ./configure&&make&&make install. Nu mi-am batut capul sa instalez echivalentul wordpad-ului, am avut OpenOffice direct instalat.Cand in Linux o sa ai totul doar la un click /next /next /install distanta...
Cand spuneam happy user ma refeream la faptul ca nu imi bat creierii, ci ca pentru ce am nevoie sunt perfect multumit: programare, muzica, filme, teve, jocuri, etc.
Ca exista 1000 de variante de wordpad e alta treaba, dar sa nu bagam Linuxul in ultima galeata fata de Microsoft Windows (TM).
Tot nu inteleg faza cu chinuitul. In Linux tot exista conceptul de dublu clic, FoxPro tot se poate rula doar instaland wine si in loc sa tastezi foxpro.exe tastezi wine foxpro.exe (no deh, ca asta se foloseste la ghiseu).Sau ar trebui sa intelegem ca orice tanti de la ghiseu trebuie obligata sa se chinuie cu Linux?