Ch3m1kal
Lethal
Mda, eu pana la urma am reusit sa instalez Suse 10, probabil s-au aliniat astrele in asa fel incat sa mearga pentru ca eu nu am schimbat nimic prin sistem.
Am reusit sa-mi instalez singur Gaim, Firefox, Thunderbird si XMMS cu tot cu plugins si chiar merg.
Probleme intalnite pana acum:
-nu functioneaza tastele extra (volum, next, browser, etc). Am cautat un pic si din cate am inteles trebuie mapate cumva, o sa caut ceva mai mult cand am timp.
-controlul de volum functioneaza aiurea rau de tot
-e ceva ciudat cu fonturile din Firefox si nu prea reusesc sa-mi dau seama ce
-pot sa folosesc doar 3 din cele 7 butoane de la mouse
-nu inteleg deloc cum se foloseste apt-get
Si cea mai grava problema pt. mine: nu functioneaza accelerarea 3D. Placa video e un Radeon 9600 Pro All in Wonder, nu functioneaza nici tuner-ul de altfel, dar din cate am vazut asta e aproape imposibil de rezolvat.
Am incercat sa instalez driver-ul de pe site de la ATI, dar singurul efect a fost ca mi-a aparut o iconita pentru ATI control in meniul de programe.
Am reusit sa-mi instalez singur Gaim, Firefox, Thunderbird si XMMS cu tot cu plugins si chiar merg.
Probleme intalnite pana acum:
-nu functioneaza tastele extra (volum, next, browser, etc). Am cautat un pic si din cate am inteles trebuie mapate cumva, o sa caut ceva mai mult cand am timp.
-controlul de volum functioneaza aiurea rau de tot
-e ceva ciudat cu fonturile din Firefox si nu prea reusesc sa-mi dau seama ce
-pot sa folosesc doar 3 din cele 7 butoane de la mouse
-nu inteleg deloc cum se foloseste apt-get
Si cea mai grava problema pt. mine: nu functioneaza accelerarea 3D. Placa video e un Radeon 9600 Pro All in Wonder, nu functioneaza nici tuner-ul de altfel, dar din cate am vazut asta e aproape imposibil de rezolvat.
Am incercat sa instalez driver-ul de pe site de la ATI, dar singurul efect a fost ca mi-a aparut o iconita pentru ATI control in meniul de programe.