I loled. 2k3 comparativ cu XP are chestii gata setate: IE aproape disabled, show hidden files enabled, hide extensions for known file types disabled, firewall disabled... Si tot felul de chestii de-astea pe care trebuie sa le faci manual la celelalte OS-uri. Pentru 2003 am o colectie de programele si .reg-uri care il personalizeaza; pentru W7 inca nu am toate astea, iar cele de pe 2k3 nu merg.
Sunt si probleme comune, de exemplu acum instalez o masina virtuala cu XP ca sa-mi instalez clientii de VPN (CheckPoint, Cisco, OpenVPN - fiecare cu retelele lui), care nu prea au chef sa se instaleze pe un sistem 64-bit, sau instaleaza 1 milion de device-uri care fac boot-ul OS-ului principal sa dureze minute.
Sunt si probleme comune, de exemplu acum instalez o masina virtuala cu XP ca sa-mi instalez clientii de VPN (CheckPoint, Cisco, OpenVPN - fiecare cu retelele lui), care nu prea au chef sa se instaleze pe un sistem 64-bit, sau instaleaza 1 milion de device-uri care fac boot-ul OS-ului principal sa dureze minute.