Laptop high(er) end

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,578
două tipuri de laptop-uri, unele mai bune pentru management generic și unele medii pentru restul
Trei modele. 1) Workhorse general pentru cam toată lumea, 2) developer laptop beefed up, și 3) pentru management, ultrabook-uri subțirele, ușoare și mici. Le place să fie cât un dosar subțirel, 13" sau chiar mai mic (au cerut unii), că oricum majoritatea timpului petrecut de upper management e în discuții cu diverși, nu clămpănind la tastatură. Mobilitatea e esențială pentru ei, li se fâlfâie că n-are port pentru monitor extern. Noi ăștia care dăm la șaibă suntem mai influențați de specs și periferice, managementul are nevoi ultra light comparativ cu ale noastre, deci definiția lor de laptop "bun" e cu totul alta.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,691
Si eu am avut de ales intre 15 si 17 cu aceleasi specificatii si l-am pastrat pe cel de 15 din cauza ca foarte rar il folosesc independent de periferice dar in schimb il car in rucsac in fiecare zi (cand mergeam la birou).
Dar si cand il pun in docking station chiar devine workstation dpdv al perifericelor, are porturi pentru de toate, deci nu ma pot plange.
Dar deh ... firma e un pic altfel. In Ro pateam asa cum a fost descris mai sus, am avut cam 12 ani acelasi laptop cu 512 RAM si un HDD de vreo 30 giga.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,478
li se fâlfâie că n-are port pentru monitor extern
Nu există laptop de business fără așa ceva, doar că nu mai seamănă cu chestiile normale; un adaptor pasiv de la thunderbolt te conectează la orice monitor modern. Pe P53 am un HDMI și număr maxim de monitoare conectabile 5, pentru că thunderbolt/usb3c suportă direct displayport.
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,239
Plantatia pe care lucrez a oferit dintodeauna angajatilor laptop, monitor 24inch, docking station, tastatura, mouse, headset, rucsac, iar celor care lucrau exclusiv de acasa cate o imprimanta. Ca sa va faceti o idee biroul din Romania are cam 500 de oameni la ora actuala, vreo 15-20 mii worldwide.
Recent mi-au schimbat laptopul si ce sa vezi? In loc de docking station am primit un cablu thunderbolt.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,369
Because evident este mai mișto să ai un purcoi de cabluri decât să poți face un wire management decent în jurul unui docking station, dar deh, este scump să faci chestii prin injection moulding :facepalm:
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,691
Exista docking station thunderbolt.
Singura buba este ca lipseste butonul care poate porni laptopul pliat.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
3,024
Alea-s mai mult hub-uri decât actual docking station.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,691
Nu te pot contrazice, dar au toate porturile pe care le are si un docking station, chiar si incarca laptopul.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,130
Si la Dell sunt vreo doua, sa le zicem, port replicatoare mai degraba pe TB ce detin buton de pornire.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,478
Cam toate dock-urile din ultimii 10 ani sunt port replicatoare; când ai văzut ultima dată un dock cu grafică integrată, HDD-uri în plus and stuff? Nu prea mai are rost.
 
Top Bottom