Se pune pe fundul oalei, cu grasimea in jos. Sarmalele nu se prind iar mirosul de afumatura trece in mancare. Acum intreb si eu: chiar face cineva sarmale fara sa puna sorici afumat pe fundul oalei?
Eu nu fac sarmale. Dar poti sa ma tai din statistica, eu nu fac mancare gatita, am prea multi bucatari mai buni sau cu mai mult timp liber in jur. O sa ii intreb daca ei fac acest aranjament.
Soricul pe fundul oalei de sarmale am vazut si la maica-mea, slana afumata nu cred ca intra in compozitie ca as simti-o si m-ar putea convinge sa nu mananc deloc sarmalele respective. Personal eu nu gatesc niciodata nimic care poate dura mai mult de 30 de minute pana sa fie gata de halit, din clipa in care intru in bucatarie pana cand bag primul dumicat in gura; viata e prea scurta si prefer s-o folosesc in scopuri mai interesante (pentru mine).
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.