Personal folosesc o pila pt. cutite. As seen on tv / restaurante / shaormerii. Totusi conteaza enorm calitatea cutitelor: poti sa ascuti o ora un fssss chinezesc ca nu taie neam.
Eu am (printre altele) un şuriu japonez cumpărat de pe vremea când apăruse/exista Daiso pe-aici (să fie vreo 7-8 ani, poate mai bine) şi despre care merită povestit niţeluş. N-a costat prea mult. Era vreo 50 lei la vremea aceea. L-am luat fiindcă avea lama foarte subţire (dar a naibii de elastică) şi-mi doream de multă vreme aşa ceva, prin comerţ fiind imposibil de găsit. Trebuie să spun că un cuţit aşa bun n-am mai avut şi are loc de cinste în maşina personală fiind folosit exclusiv pentru activităţi de grătărit. Şi când mă gândesc că atunci am vrut să cumpăr două...
Grasime deloc. A fost delicioasa desi in realitate nu a fost adevarata tochitura dobrogeana ci a fost o pulpa de porc la tava cu ciuperci si carnat afumat.
Cu suberecii am lasat-o mai moale, sa ramana loc si pentru plescavitele de la toamna. Asta daca nu le mananca LNT pe toate pana ajung eu
Cartoful rulz. In alta ordine de idei: Cand am plecat la mare (acum doua saptamani) am lasat vreo 10..12 microcastraveti neculesi, ei avand 2..3 cm. Am avut eu o presimtire rea si iata ca tocmai am cules un lighean de dovlecei, cu care habar n-am ce as mai putea sa fac... WTF?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.