Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Discussion in 'Jocuri' started by Xllerator, Nov 27, 2003.

 1. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  Se pare ca se pregateste un MMORPG bazat pe universul Stargate. Cica e facut de o companie mica numita Cheyenne Mountain Entertainment, care a semnat un contract cu MGM foarte recent (la inceputul lui 2006). Personal, sper sa fie kickass; am valsat pe langa tentatiile WoW sau Eve, dar un MMORPG cu Stargate nu cred ca voi putea refuza, chiar daca e lame.
   
 2. WizzBall

  WizzBall Membru Senior

 3. Ch3m1kal

  Ch3m1kal Lethal

  Sau locaţie metro.
  Sper doar să nu fie la fel de buggy ca open beta-ul, că altfel e jale.
   
 4. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

 5. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Pentru fanii Oblivion pasionaţi de vampiri...

  Oblivion Add-on: The Vile Lair
  Da, ştiu povestea, bani, nu merită, stuff. Just the info anyway. :tongue:
   
 6. lai

  lai 370HSSV-0773H

  And we're back:
  John Romero, aka nenea Doom, Quake sau id Software ne anunta ca lucreaza la un MMOG in cadrul noului studio deschis de el, Splipgate Ironworks. Probabil ca se plictiseste rau dupa ce a plecat in 2001 de la id pentru a forma Monkeystone Games (companie axata pe jocuri pentru mobile) pentru ca mai apoi sa semneze esecul Gauntlet: Seven Sorrows alaturi de Midway Games San Diego. Prea multe detalii despre joc nu a dezvaluit. Mor de curiozitate, voi nu?:biggrin:
  Next:
  Saptamana aceasta a avut loc la Hilton Metropole (Brighton, UK) Develop Industry Excellence Awards (un fel de oscar european pentru jocuri :biggrin:). Marele premiu a fost castigat de Bizarre Creations, o companie din Liverpool, producatoarea jocului Geometry Wars: Retro Evolved (un joc arcade pentru Xbox Live), joc ce a fost decernat cu premiul "Best Use of Online". Lista completa de castigatori aici.
  La capitolul financiar: Nintendo a dat lovitura in Europa cu consolele sale portabile DS, reusind sa vanda 10 zile de la lansarea europeana peste 200.000 de bucati. La care daca adaugam consolele DS Lite lansate cu ceva timp in urma se ajunge pe la 5 milioane de bucati vandute. O fi bine?
   
 7. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Cartoon Network MMO. :biggrin:
  Cei de la Cartoon Network probabil erau îngrijoraţi în privinţa faptului că minorii din ziua de azi nu petrec îndeajuns timp în faţa calculatorului aşa că împreună cu Grigon Entertainment or să caute adânc în pivniţa cu idei şi vor veni cu un nou joc online menit să lipească toţi kinderii de scăunele. Bineînţeles că se vor respecta standardele impuse de Children's Online Privacy and Protection Act. XXL Channel cand lansează un MMORPG?
  Nu prea are legatură cu jocurile, dar sună bine: nVidia va motoriza următoarea generaţie de Ipod-uri. Se confirmă astfel zvonurile cum că Apple lucrează pe ascuns pentru transforma viitoarele Ipod-uri in sisteme portabile de divertisment total - muzică, filme, poze si pare-se jocuri. Se preconizează deci o păruială între Apple, Sony şi Nintendo din care va câştiga Google ce va deţine apoi monopol mondial asupra... tot!
  Şi ceva ce trebuie văzut neapărat: Half Life 2 Episode Two trailer. Ăştia-s nebuni, maică!
   
 8. war4peace

  war4peace Membru Senior

  M-am chirât în link-ul tău, dar n-am găsit filmuleţul :frown: În schimb, am găsit altundeva un trailer care m-a lăsat mai rece ca un mort în vârf de Himalaya.
  ...Poate n-am văzut ce trebuie :smile:

  LE: Da, eram chior. Gata, am dat de ce trebuie :smile:
   
 9. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Sony Online Entertainment achizitioneaza licenta Unreal 3.

  More info: aici, aici sau aici.
  Despre engine-ul Unreal 3: aici şi aici.
  Şi un filmuleţ de ~ 2 minute, aici.
   
 10. |nrg|

  |nrg| Membru Senior

  Expansion Pack!

  The Battle for Middle-Earth II -- The Rise of the Witch-King - Preview
  E.A.`s website
   
 11. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Oblivion - Spell Tomes - DLC4.
  My magic grows stronger every day...
   
 12. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  MultiTES4: Multiplayer Oblivion
  Deocamdată e abia la versiunea alpha şi merge doar cu două caractere active.
   
 13. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Broken Sword: The Angel of Death
  George Stobbart, ancient mysteries, old school adventure, Slayerish name, sa speram va iesi ceva bun.
  Azi ar trebui sa apara, oficial. :biggrin2:
   
 14. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  Captain's log, stardate 77021.1. The Enterprise has been recalled to sector 0-0-1, where a swarm of newbs, dweebs, weeds and geeks have just passed the Starfleet Academy's entrance exam. While reports from Starfleet Tactical - concerning the upcoming influx of commisioned officers - are optimistic, Starfleet Intelligence is concerned with cultural background of the new cadets. It seems many of them have migrated from extensive fantasy communities, and manifest significant cultural bias towards unknown species such as "Elf", "Orc" or "Tauren". There are even reports of Romulan and Klingon cadets shedding their differences aside, and exchanging comprehensive information on something called "Azeroth"...

  Din articolul de pe Memory Alpha:

  Star Trek Online (STO or ST: O for short) is the name of a massively multiplayer online roleplaying game (MMORPG) being developed and eventually published by Perpetual Entertainment. With the game currently in the first production stage, beta testing is slated to begin in summer 2007 and a tentative launch in early 2008. The official website for the game is scheduled for launch soon, though a development blog already exists, and PE will be releasing the teaser site soon.
   
 15. mobutu

  mobutu Membru Senior

  Last edited: Oct 17, 2006
 16. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  EA îşi bate joc de cumpărătorii Battlefield 2142, inserând adware în joc.
  Cică serveşte realismului jocului. What a BS!
   
 17. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  In acest joc ai rolul unui client interesat de produsele lor?

  Edit.
  Deci nu e caz singular si atitudinea "mananci rahat sau nu joci jocul" nu o sa faca decat sa incurajeze pirateria.
   
 18. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  http://battlefield2142.ea.com/battlefield/bf2142/

  Personal, mă voi gândi de 3 ori înainte de a mai da banii pe un joc EA. Reclama combinată cu sweatshop-urile - prea mult.
   
 19. hulubei

  hulubei questionable intruder

  În curând cred voi arunca computerul la gunoi şi mă voi întoarce în munţi, dar numai după ce ard câmpiile şi otrăvesc fântânile. Sau până la urmă care este problema dacă îmi prezintă jocul şi după mărimea la chiloţi, de fapt totul e înspre binele meu, micuţa furnicuţă dispensabilă la imperiu. Cred că totul este o conspiraţie.

  Becham, Becham! ».«
   
 20. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Deci tu eşti ăla!
   
  Last edited by a moderator: Feb 16, 2016
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice