Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Discussion in 'Jocuri' started by Xllerator, Nov 27, 2003.

 1. Ch3m1kal

  Ch3m1kal Lethal

  M-am dat si eu cu el cateva ore, pana la "venerabilul" nivel 11 :smile:.
  In general e chiar simpatic, dar sufera de supra populare rau de tot, spre exemplu dupa ce toate numele pe care le-am incercat erau deja luate, primul meu caracter e numit... Chikichan :biggrin:.
  Tot din cauza supra popularii deplasarea prin primul oras e enervanta pt. ca frame rate-ul se duce dracu' si e insotit si de un frumos lag datorat sutelor de jucatori aflati permanent in piata principala.(un pic de lag e oricum, dar nu asa de rau cum ma asteptam)
  Ce mi-a placut a fost grafica, sincer cred ca e cel mai aratos mmo (poate doar Eve online sa aiba grafica mai buna) si combat-ul care spre deosebire de cam toate celelalte jocuri pe din categoria sa e satisfacator. Animatiile sunt fluide si spectaculoase iar fiecare lovitura e insotita de un spectacol de lumina si sunet.
  Mi-a placut si ca e destul de bine documentat, micul tutorial care reprezinta si primul quest + sistemul de help fiind de mare folos noilor veniti.
  Ce nu prea mi-a placut e ca ai doar 2 atribute in care poti distribui puncte (strength si intelligence - ghiciti ce modifica fiecare) iar sistemul de skill-uri desi dragut ca idee(fie ea si furata din Diablo 2 :smile: ) e organizat aiurea, obligandu-te sa consumi puncte pe skill-uri pe care nu le vei mai folosi la nivelele mai mari.
  Sistemul de mounts e si el un pic idiot, pt. ca odata ce te dai jos de pe cal acesta dispare impreuna cu cei 1200 gold pe care i-ai dat pe el. 1200 gold nu sunt o suma mare dar mi se pare idiot sa te duci in cine stie ce colt al hartii de unde sa fi obligat sa te intorci pe jos sau cu scroll de town portal.
  As mai mentiona si quest log-ul care mi se pare extrem de bine gandit, spre deosebire de questuri care pana acum au fost doar de tip fed-ex.(ma rog, din intamplare mie imi plac questurile astea, dar stiu ca sunt in minoritate)
  Atat momentan, sunt totusi inca doar un biet n00b deci s-ar putea sa-mi mai schimb parerile :smile:
   
 2. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  You MUST be jocking. Guild Wars cred ca nu ai vazut pana acum... :rolleyes:

  Deci controlul mi se pare de-a dreptul aiurea. M-am jucat vreo 2-3 ore, mai precis mi-am rupt mainile incercand sa ma misc in mod ergonomic. Nu am reusit asa ca m-am intors la Guild Wars. :frown:
   
 3. Ch3m1kal

  Ch3m1kal Lethal

  Nu m-am jucat GW prea mult, pt. ca nu prea mi-a placut, dar nu-mi aduc aminte sa fii ramas prea marcat de grafica sau de orice altceva. Oricum nu asta e important...
  Controlul e foarte simplu, click unde vrei sa mergi(sau se pot folosi tastele cu sageti), dublu click pe inamici pt. atac, tastele 1-0 pt skills/spells/potions.
  Nu mi se pare complicat deloc, jocul imprumutand destule din Mu online sau Diablo 2.
   
 4. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Pentru cine mai este interesat, la Silkroad Online s-a mai adăugat un server, deci nu ar trebui să mai apară aşa des problemele de la conectare datorate supraaglomerării.

  Partea mai puţin plăcută e faptul că, din câte am observat, nu se pot muta personajele deja făcute pe un alt server, deci cine va alege să facă respectiva mutare va porni iar de la zero...
   
 5. takeda

  takeda not human

  20-22 ianuarie 2006

  Guild Wars: Factions - Global Free-For-All PvP Weekend Event

  The Event Schedule

  Start of Event: January 20th: Midnight Pacific Time; 8:00 a.m. GMT; 5:00 p.m. Seoul
  Closing Time: January 22nd/23rd: 11:59 p.m. Pacific Time January 22nd; 7:59 a.m. GMT January 23rd; 4:50 p.m. Seoul January 23rd

  Your Key to PvP

  American Players:
  888D9-H27PG-NM72D-PLHJ1-2HG11

  European Players:
  66DG9-C4RHB-9FKD6-287BJ-LRGCJ

  More info and client download...
   
 6. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

 7. takeda

  takeda not human

  Hello. This is Silkroad Online. All your base are belong to us. :biggrin:

  Azi au dat drumul la beta #3, se pare ca au momentan ceva probleme cu lagul dar se lucreaza la ele. Detalii si client pe siteul oficial sau metro pe Pixelrage si CG.

  Pentru cei care nu l-au jucat inca, este un mmorpg gratis tipic asiatic, cu grafica destul de buna. Un plus il constituie faptul ca limba oficiala este "all your base" english, ceea ce pentru mine e un motiv in plus de distractie.

  You need not enjoy weary battle any longer thanks to the speedy play reminding the spectators of action game through the chain attack system thrusting, chopping and swaying actions, the speeding character through the spirit gauge and incisive attack effect. Enjoy yourself over the exciting battle in the strain and thrill with the feeling like the action game. :goofy:
   
 8. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Blazing Angels: Squadrons of WWII

  Un nou "combat flight simulator" in lucru la Ubisoft Romania. Doar pe Xbox din pacate!

  Sursa.
   
 9. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Re: Blazing Angels: Squadrons of WWII

  Stiam deja. E in development de anu' trecut.:biggrin: Speram sa il scoatem in cel mai scurt timp pe piata.
  Si nu fi trist... o versiune pt. PC e si ea posibila. :biggrin:
   
 10. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Recidivez...:frown:
  Jur ca am dat search inainte de a posta! Sau poate sunt idiot...cine site...
   
 11. lai

  lai 370HSSV-0773H

  No problem. N-aveai cum sa il gasesti, pe atunci avea alt nume. Urmatoarea stire sper sa fie despre succesul imens al jocului.:biggrin:
   
 12. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Gud Niuz. In martie Bleizing Eingels apare si pe PC.
  Se lucra la el de luni bune si eu habar n-aveam (impropriu spus "se lucra"; mai degraba se porta de pe Xbox pe PC). :biggrin:
   
 13. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  Se pare ca spre sfarsitul anului vom avea Medieval Total War 2. Un joc trebuie sa fie al naibii de bun ca sa ma convinga sa-mi iau o placa video special pentru el, dar cred ca pentru asta ar merita; cred ca intr-adevar va fi o placere sa-l joci la detalii high.
   
 14. Ch3m1kal

  Ch3m1kal Lethal

  Spore gameplay video :eek: wow, just wow. Este absolut cel mai impresionant joc pe care l-am vazut vreodată. Sper doar să reuşesc să fac un upgrade serios pâna apare.

  Site oficial
   
 15. Xllerator

  Xllerator Colţ Alb

  Am ramas cu gura cascata. Dar sint curios cit din el este hype, ca de obicei...
   
 16. war4peace

  war4peace Membru Senior

  M-a lăsat şi pe mine paf.
  Dacă tot spaţiul ăla 3D este general on-the-fly, aşa cum spune Will Wright, atunci ne putem aştepta ca jocul să fie mic în dimensiuni (dpdv al kit-ului de instalare) şi să "pape" o căruţă de CPU time.
   
 17. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Dupa primele 2 minute de film eram gata sa cred ca ati facut un mare misto pe aici :smile:.
  Really impressive.
   
 18. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  Super kewl. Ceea ce mi se pare genial e sistemul de joc pseudo-cooperativ: ceea ce alti jucatori creeaza e preluat in mod asincron si intra in experienta ta de joc. In felul asta, ai unul dintre avantajele mari ale unui MMO, si scapi de dezavantajul competitiei unfair intre jucatorii f. tari si aia f. slabi. Cred ca e o solutie super pentru felul asta de joc.
   
 19. Tora

  Tora Membru Senior

  http://www.elderscrolls.com/news/press_030206.htm

  În sfârşit!
  Mă rog, ştirea e de 4 zile, dar am fost ocupat, aşa că am o scuză. :biggrin:
   
 20. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice