1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Discussion in 'Jocuri' started by Xllerator, Nov 27, 2003.

 1. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

 2. morph

  morph Membru Senior

  If there is a name for evil, it echoes from the walls.
  If there is a glimmer of hope, it will be swallowed in the darkness.
  If there is a way to get out alive, it has not yet been found.
  Sorrow's Furnace ... while it burns, none of us is safe.


  Sorrow's Furnace
   
 3. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Asa, n-am mai postat de mult pe-aici, asa ca sa-i dam drumul :smile:

  Dragonshard - un RTS cu elemente de D&D, n-am jucat prea mult din el, dar pana acum totul imi confirma spusele Gamespot-ului": e BUN.

  Fable Lost Chapters - Versiunea revizuita si adaugita pentru PC a deja celebrului joc de Xbox "Fable". Daca nota de pe Gamespot nu va spune nimic, atunci va spun eu: merita macar incercat chiar si de cei care nu sunt fani ai genului.

  Earth 2160 - continuarea jocurilor Earth 2140 si Earth 2150; nu l-am jucat decat putin, dar mi-a lasat o impresie buna. Try it.

  Ultimate Spider-Man - Daca puteti trece cu vederea grafica cel putin ciudata atunci va veti bucura de un joc foarte bun. Nu e pentru cei care nu suporta portarile de pe cosole.

  Warhammer 40000: Dawn of War: Winter Assault - expansion pack pentru Dawn of War, un excelent joc de strategie care m-a lasat cu ochii-n soare cand am descoperit ca are la singleplayer doar campania cu Space Marines. Winter Assault corecteaza acest lucru prin campanii noi cu "order" si "chaos", pe langa asta adaugand o noua rasa si unitati noi celor 4 rase (sau factiuni mai bine spus...) deja existente.
   
 4. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Aseara am vrut sa scriu acelasi reply, da' mi-a crapat calculatoru'. Sa fie oare un semn?:biggrin:
  Anyway, despre gayspot: de la o vreme nu ma mai intereseaza review-urile lor, acestea fiind prea $ubiective. Cu Fable au nimerit-o, jocul fiind chiar foarte bun (un RPG bine facut si destul de inovator). Insa au facut-o de oaie cu Advent Rising, un joc bun, destul de original, din pacate minat cu mici probleme tehnice si de design, insa cu siguranta merita o nota mai mare... Parerea mea, subiectiva, care este.
  Sooo, voi ce v-ati mai jucat? :biggrin:
   
 5. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Eu la gayspot ma uit mai mult la nota data de users decat la nota data de ei. User ratings + screenshots = decent idea about the game.
   
 6. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Da, ai dreptate. :smile: Si la Advent Rising se vede $ubiectivismul lor... notele si review-urile date de users sunt mult peste ceea ce au indrugat "review-urii profi".
   
 7. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Fiindcă sunt un leneş bruscat de accese de genul "ce-o mai fi apărut nou în domeniu?", aş dori ca gamer-ii cunoscători să-mi ofere câteva link-uri cu site-uri de unde pot afla ce-a mai apărut nou. Ca analogie, mi-ar place să găsesc un site gen IMDB.com, dar care să fie axat (duh!) pe jocuri.

  Mulţumesc anticipat!
   
 8. morph

  morph Membru Senior

 9. lai

  lai 370HSSV-0773H

  www.gamespot.com - daca faci abstractie de unele review-uri "subiective" sau pur si simplu rautacioase, e unul dintre cele mai bune site-uri de profil; componenta de stiri e de asemenea buna.
  www.gamasutra.com - stiri legate mai mult de "gaming industry" plus articole, interviuri si chestii d'astea :smile: (The art and science of making games)

  Sunt mult mai multe site-uri, insa astea doua mi se par indeajuns de bine informate si puse la punct incat sa nu trec mai departe de ele.
   
 10. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Pe CG nu pot intra, mă blochează firewall-ul companiei.
  PixelRage e OK, funcţionează, mulţumesc de link. Poate părea absurd, dar nu ştiam de site-ul ăsta :goofy:
  GameSpot şi Gama Sutra, excelente site-uri, mulţumesc mult!

  Hm, se va face film după Dungeon Siege, interesant!
   
 11. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

 12. war4peace

  war4peace Membru Senior

  SCViper, şi site-ul tău e blocat de firewall. Mulţumesc oricum, îl pun la bookmarks pentru viitorul luminos :biggrin:
   
 13. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  war4peace, ca alternativă la J.ro (şi ca o eventuală posibilitate de a evita problema cu firewall-ul), poţi încerca Playfuls.com - în linii mari, informaţiile oferite sunt aceleaşi, doar că au fost scrise în limba engleză.
   
 14. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Mulţumesc oricum pentru link, merge în bookmarks, tot pentru viitorul luminos...
   
 15. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  De curând s-a lansat un nou MMORPG, complet gratuit (înregistrare cont şi download client) - Silkroad Online. Deşi, momentan, serverele (sau serverul) este cam încărcat, screenshoturile şi "bârfele" celor care au mai jucat sunt numai de ordin pozitiv.

  De asemenea, cerinţele de sistem nu foarte exagerate şi tenta orientală a poveştii sunt şi ele, după părerea mea, aspecte ce nu pot face decât să aduca un plus la capitolele de popularitate şi originalitate ale jocului.
   
 16. Ch3m1kal

  Ch3m1kal Lethal

  Din screenshoturi arata bine, dar nu stiu de ce imi lasa impresia unui Mu online dar cu alta perspectiva.
  Btw pe pagina de screenshoturi e un engrish de mare clasa : "Let's Feel Feeling of movement with Screen Shot!" :biggrin:
   
 17. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Mda, la partea de engleză mai au câteva mici scăpari, am observat şi eu. Dar n-am întâlnit încă nimic chiar în stilul "All your base...", cel puţin pe site. La capitolul acesta, probleme mai mari mi-aş face în privinţa jucătorilor. :biggrin:
   
 18. lai

  lai 370HSSV-0773H

  "Sing up for Silkroad."
  "Joinning member of Silkroad Online is completed. You can enjoy all service."
  Acum dau jos si installer-ul. O sa revin dupa ce il incerc, candva anul asta. :biggrin:
   
 19. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Am reuşit şi eu, în sfârşit, să găsesc serverul ăla mai liber... :rolleyes:

  Grafica e făinuţă şi jocul chiar s-a mişcat bine, interfaţa e accesibilă şi intuitivă, iar sistemul de avansare în nivel pare destul de bine pus la punct, din câte am apucat să văd. Per total, mi se pare chiar o reuşită considerabilă, dar tare mă îndoiesc că, în ritmul acesta, va rămâne gratuit, deşi sper să mă înşel.

  Singurul minus deocamdată e la partea cu accesibilitatea, le trebuie neapărat mai multe servere deoarece e destul de clar că cele deja existente nu mai fac faţa numărului în continuă creştere de jucători.

  Până una - alta, dacă mai e cineva interesat, id-ul (şi numele personajului) meu în joc e Gabrielle, poate punem şi acolo de vreo alianţă care să cucerească universul. :biggrin:
   
 20. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Si eu l-am luat aseara, dar nu am reusit sa intru, era prea plin. O sa incerc sa intru azi. Probabil caracterul meu se va numi, conform traditiei, Scufita Rosie...