Is this fun or what? :D

Foxter

Membru Senior
La naiba, au facut greseala prea tarziu ca sa imi faca un discount serios la un ventilator cumparat recent de la PC Garage si expira prea devreme pentru eventualul netbook de Craciun. :frown:

Sau poate sunt rau si le cumpar cel mai ieftin mouse din oferta. :biggrin:


LE:
Chiar sunt rau, tocmai mi-am comandat un ventilator de rezerva pt coolerul sistemului meu, PC Garage sponsorizeaza 75% din pret. Probabil cel mai mare discount facut pana acum de ei. :biggrin:
 

IceCub

Membru Senior
în altă ordine de idei, căutarea pe forum după "Is this fun or what" dă... no results.

Optiunea de cautare pe forumul XF e aproape inutila. De cate ori am incercat sa gasesc cate ceva a dat numai rezultate aiurea. Mai mult succes am avut cautand pe google cu optiunea "site:xf.ro".
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
@Icecub & burebista::thumbs::thumbs:
Totusi nu pricep o chestie, hotii veneau linistiti pe strada cu motorul, de ce a venit toata lumea din magazine brusc dupa ei? Iar politistul ala de unde a aparut?
 

IceCub

Membru Senior
@Icecub & burebista::thumbs::thumbs:
Totusi nu pricep o chestie, hotii veneau linistiti pe strada cu motorul, de ce a venit toata lumea din magazine brusc dupa ei?

In primele cateva secunde ale clipului, cei de pe motor i-au furat poseta femeii de pe trotuar (chiar inainte de a face dreapta). Ghinionul lor a fost ca strada era probabil infundata. :biggrin:
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Acum am vazut si eu. In plus e extrem de amuzant felul in care incep sa dea toti cu scaune si cu ce mai apuca in hoti :smile:.
 
Top