Is this fun or what? :D

Clipul e funny pentru initiati ("30 round clip magazine", "you have a higher caliber weapon coming out of it"), e o colectie cherry-picked de chestii reale si de imbecilitati spuse senin de niste persoane publice. Gen Dacian Ciolos care voia sa traverseze muntii Caucaz cu feribotul.

Da, BB sunt de dreapta. Dar deseori sunt destul de amuzanti, in mod real, nu precum "Lady ballers" care e (din auzite) doar tras de par. Dar in clipul ala e vorba de fapte verificabile, imbecilitate crunta si nimic politic; umorul e umor, indiferent de ce parte vine, si poate fi amuzant sau nu. Nu ma astept sa amuze pe toata lumea, in special pe fanii imbecililor respectivi.

1713591775402.jpeg

1713591784573.png

S-a oprit să citească o carte în timpul unei spargeri. Cum a fost prins un hoț din Roma - HotNews.ro https://hotnews.ro/s-a-oprit-sa-cit...geri-cum-a-fost-prins-un-hot-din-roma-1777949

Un hoţ din Roma a fost prins după ce s-a oprit în timpul unei spargeri să citească o carte despre mitologia greacă, relatează presa italiană, citată de BBC și News.ro.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani ar fi pătruns prin balcon într-un apartament din districtul Prati al capitalei Italiei, dar a fost distras după ce a luat o carte despre Iliada lui Homer de pe o noptieră.

Nu m-am uitat la tot filmul, dar eu inca mai am clasorul din copilarie, plin pe jumatate cu timbre si cealalta jumatate cu surprize gume turbo - daca imi aduc aminte bine, aveam tot de la 1 la 120 sau ceva de genul asta. Nu stiam ca sunt bogat. :)

Nu m-am uitat la tot filmul, dar eu inca mai am clasorul din copilarie, plin pe jumatate cu timbre si cealalta jumatate cu surprize gume turbo - daca imi aduc aminte bine, aveam tot de la 1 la 120 sau ceva de genul asta. Nu stiam ca sunt bogat. :)
Dacă le vinzi cu 20.000 de dolari, să nu uiți să îi dai de băut lui Olivian :)

M-am uitat acum si sunt amestecate, nu sunt in ordinea numerelor. Eu stiu ca erau ordonate, dar cred ca s-au jucat copii cu ele la un moment dat si le-au pus cum au apucat.
Preview. Nu le vand, le las mostenire nepotilor, sa le creasca pretul cu inca un zero. :D

Attachments

• clasorul.jpg
    clasorul.jpg
    214.5 KB · Views: 18
M-am uitat acum si sunt amestecate, nu sunt in ordinea numerelor. Eu stiu ca erau ordonate, dar cred ca s-au jucat copii cu ele la un moment dat si le-au pus cum au apucat.
Preview. Nu le vand, le las mostenire nepotilor, sa le creasca pretul cu inca un zero. :D
Meam, voi aveați clasoare :D

Back