Is this fun or what? :D

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Sincer câteodată am impresia că XF este ca un azil pentru bătrâni. Nici eu n-am dormit azi noapte și culmea am râs. Dar na, unora le plac filmulețe în care copii sunt mușcați de coae, altora le plac filmulețe de genul ăsta. De gustibus.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Hey, nu ma face batran, rad la mai tot ce misca, dar asta pur si simplu nu mi s-a parut amuzanta. De gustibus.
 

Xllerator

Colţ Alb
Joined
Oct 11, 2003
Location
Giurgiu
Pai i-as amenda doar pentru clientii care NU s-au folosit de voucher, pe care i-as scadea din numarul celor care s-au folosit de el. Daca angajatii aia au noroc, s-ar putea alege chiar cu o prima. :biggrin:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
La valoarea medie a unei comenzi, nu cred că un voucher de 10 lei o să cocoșeze profitabilitatea firmei. Dimpotrivă, din isprava asta au de câștigat puncte bonus la modul în care au rezolvat problema și chiar clienți ce-s acum încurajați să comande ceva doar ca să consume voucherul. Garajul putea folosi un pic chestia asta punând un termen de valabilitate pentru vouchere.
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
Garajul putea folosi un pic chestia asta punând un termen de valabilitate pentru vouchere.
Pai din cite stiu voucher-ele lor au termen de valabilitate. La asta probabil ca l-au lasat indefinit ca sa nu te preseze inca o data dupa ce te-au frecat la cap cu discount 0. :biggrin:
 
Top Bottom