Întrebări pe care ni le punem de mult

Eu nu ma refer la teste. Ci in mod obisnuit cand il folosesti. Dar de curiozitate sa dau sa vad ce viteza prind de data asta.
Copiat de pe un HDD SATA pe alte 2 HDD cu panglica, nici unu nu o depasit 35MB in TC. Cea mai mare viteza a fost intre cele 2 partitii de pe SATA.
Ultimul PATA pe care l-am avut l-am copiat pe un SATA nou, acum cativa ani cand Seagate 7200.7 era nou :smile: , iar viteza de transfer la fisierele mari ajungea la 65 MB/sec. Mai mult pe PATA personal nu am vazut, dar nu am pus mana pe discuri mai noi asa ca nu e exclus sa nu se fi ajuns la 80 MB/sec. Mai mult nu cred pentru ca protocolul are un overhead destul de mare si eficienta e limitata, mai ales daca e "doar" ATA100. ATA133 e necesar nu pentru un transfer de peste 100 MB/sec, ci chiar pentru vreo 80-90 MB/sec.
 
Nu va exista niciodată o infracţiune care să pedepsească zeci de procente de populaţie. Altfel spus, o faptă penală comisă sau aprobată de un număr suficient de mare de oameni devine parte a "culturii" (a se vedea gang-rape-ul musulman sau minciunile informatorilor comunişti).
 
Asa e bine? :wink:
 

Attachments

 • 1.gif
  1.gif
  565 bytes · Views: 300
Marius '95 are dreptate Azazel. Am incercat sa fac niste capace, dar nu se vede bine, mai degraba seamana cu o roata dintata. Cea ce se vede in stanga sus, este o redimensionare la 10x10.
 

Attachments

 • capac.jpg
  capac.jpg
  39.5 KB · Views: 32
 • capac2.jpg
  capac2.jpg
  21.5 KB · Views: 276
 • capac3.jpg
  capac3.jpg
  21.5 KB · Views: 276
 • capac4.jpg
  capac4.jpg
  21.5 KB · Views: 277
Aş putea descărca în continuare cu Azureus un torrent început (dar neterminat) cu utorrent? Dar invers? Cum? Mulţumesc.
Azi am constatat surprins că ambele aplicaţii (Azureus şi utorrent) erau oprite din descărcare). Numai Azureus a dat un soi de mesaj de eroare, ceva de genul portul xxxxx nu e conectat, verifică dacă eşti în spatele unui firewall. Dacă Azureus a reînceput descărcarea, după ce am restartat PC-ul şi, fireşte, aplicaţia, nu acelaşi lucru îl pot spune despre utorrent. Ce se poate să se fi întâmplat? utorrent nu mai găseşte niciun seed, niciun peer, deşi erau sute dimineaţă. Nu dă nicio eroare, doar scrie Descarc. Am verificat dacă e trecut la excepţii la firewall şi este... ce ar putea fi?
Mă zgârii pe ochi, fiindcă din 31 GB mai aveam vreo 4 GB de dat jos.
 
Desi sunt pluta la torente, daca incarci torentul oprit din uTorrent in Azureus si-i dai un hash check ce se intimpla?
 
Păi şi eu sunt şi mai şi decât tine, de-aia întreb. Până una-alta văd că a reluat şi utorrent-ul treaba inexplicabil, aşa că nu îndrăznesc să fac experienţe pe 31 GB. Dar sigur voi descărca unul mai mic şi voi experimenta.
 
Back
Top