Întrebări pe care ni le punem de mult

fishy

Membru Senior
Hash check o sa-i spuna cit din fisier e descarcat si cit a mai ramas de descarcat. ursamajor zice ca nu are seed-eri, nici macar peers. As spune ca e de la conectivitate. Altceva poti descarca?
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
N-am verificat în perioada suspectă dacă pot descărca altceva cu utorrent, dar Azureus mergea foarte bine. Şi eu suspectez vreo problemă pe undeva pe la vreun server apropiat, deşi (încă o dată spun) Azureus mergea şi e ciudat. La ceva timp a luat-o şi utorrent, singur-singurel fără vreun ajutor din parte-mi. Unii au mai raportat întreruperi de-astea la clienţii de P2P la UPC. Parcă n-aş fi aşa paranoic.
 

war4peace

Membru Senior
Problema apparently apare de la portul UDP pe care se conectează uTorrent. uTorrent are opţiunea de a verifica dacă portul respectiv e "deschis"; opţiunea asta e undeva în Preferences (duh!). Poţi experimenta cu diverse porturi.
AFAIK (dar e vag) Azureus "ştie" să schimbe portul dinamic, utorrent face asta doar dacă îl schimbi manual, sau se conectează pe un port random la pornire.
 

maxu

Membru Senior
Plicuri CD

Unde pot gasi mape/plicuri/ţiple/folii, ziceţi-le cum vă place mai mult, pentru CD-DVD de calitate mai bună decât a celor semitransparente care vin 30buc la 2 lei.
Mă refer la ceva de tipul celor care vin la Technet/MSDN, de exemplu.
 

Attachments

  • technet.jpg
    technet.jpg
    47.3 KB · Views: 78

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Nu am vazut niciodata asa ceva in magazine. Doar daca Microsoft si-ar deschide magazin, dar ar fi cam scumpe si ar cere activare :smile:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Ai încercat la Altex? Nu ştiu de ce îmi amintesc că am văzut ceva de genul ăsta acolo. Alternativ, dacă ai drum prin străinătate, caută magazine MediaMarkt (Austria, Germania etc.) sau Saturn (Polonia şi altele).
 

maxu

Membru Senior
Altex, Cora, nicht. Decat chinezarii dintr-acelea de care am mentionat: 30 de bucati la 2 lei care nu prea ma incanta. Iar de umplut un "dosar" cu 60-80 de astfel de "trebi" nu ma bag, de aceea cautam ceva mai sanatos, sa scap si eu de tona de carcase.
Da, stiu, mai exista si "conservele", dar alea sunt ca si benzile magnetice, tre sa derulezi pana la piesa dorita.
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
De ce nu folosesti o mapa de CD-uri? Nu sunt chiar asa scumpe iar cele duble sunt chiar foarte incapatoare.
 

maxu

Membru Senior
Sa speram ca nu cer si activare, ca alea de la Microsoft. Din ce apare prin linkurile tale ar ajunge cam 50 de bani/bucata. In .de, fireste. Dar pe dol.ro nu gasesc neam, ma voi invrednici sa fac o vizita la fata locului.
@Marius'95: pai o mapa de CD-uri incerc sa populez, dintr-aceea cu "sina" gen biblioraft si .. Oare ma complic?
 

maxu

Membru Senior
Pai si eu, dar sunt prea multe si mi s-a sugerat sa mai eliberez din rafturi... Erm as vrea sa optimizez spatiul, cum ar veni. Plus ca daca ma mut in alta chirie.. sunt balast (carcasele).
 

sabertooth

Membru Senior
Eu am "penare" pentru DVD-uri. Ocupa foarte putin loc si se pastreaza foarte bine. Am unul de 96 si altul de 240 de CD/DVD-uri. Foarte bune. Le-am luat de la Cora.

Eu zic sa nu mai stai pe ganduri.
 

maxu

Membru Senior
Poi... am si penare (acolo zac chestiile mai putin accesate), voiam plicuri de acel tip pentru uz mai intens.
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Pentru uz mai intens ia un hard incapator (eventual extern) si renunta la CD-uri. E si mai ieftin daca iei in considerare $/GB.
Eu exact asta am facut saptamana trecuta. As vrea sa-ti descriu senzatia pe care ti-o da 1 TB de spatiu liber dar, din pacate, nu se poate descrie in cuvinte. :tongue:
 
Top