1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

  1. Neo

    Neo Motan agresif

    HDL 120 lasa sectiile de cardiologie goale :biggrin: :shocked: indeed
    My bad cu uleiul de masline, asa e. Totusi pe la noi se poarta ulei de "masline" amestecat cu alte tipuri de uleiuri (inclusiv si de floarea soarelui), dar care sunt trecute cu fonturi pitice :frown:
     
  2. jarod

    jarod Super Moderator

    Şi atunci care ulei îi bun?
     
  3. Neo

    Neo Motan agresif

    Ulei de masline 100%, puii mei :biggrin: Cat mai "raw" (virjin mi se pare ca-i zice, sa ma corecteze cineva daca aberez).
    Valabil si in cazul zaharului. Tin minte ca am avut ocazia sa consum zahar de trestie, nerafinat, adus din Sudan. Era o masa informa de culoare negru-maro-rosiatica, cu gust total diferit de zaharul rafinat de n ori. Plus ca adauga cafelei o aroma extraordinara :smile: Dar pentru daily use, eu unul folosesc zahar brun.
     
  4. Pache

    Pache Administrator

  5. Neo

    Neo Motan agresif

    Evident, cu banii pe 1l de ulei extra virjin traiesti o saptamana ca lumea :biggrin:
     
  6. Bila

    Bila Membru Senior

    Uleiul "virgin" de masline e dublu rafinat. "raw" nu inteleg ce inseamna, daca e presat o singura data e "extra virgin". Rafinat seamana mai mult a "presat", nu "distilat". Mi-a povestit cineva procesul exact, dar a fost de mult si am cam uitat. Daca intereseaza pe cineva am totusi o cunostinta cu plantatie de maslini si o pot intreba. De acolo fac rost de "masline de casa" :smile:
     
  7. jarod

    jarod Super Moderator

    Zdrang, cafea cu zahăr is for pussies. Real men drink it black. :biggrin:

    Ok, deci ulei de măsline extra virgin, rafinat o singură data.
     
  8. Pisoi

    Pisoi Monsieur Pussycat

    Real men drink it with Splenda. :biggrin:
     
  9. bausto

    bausto The year of grace, 2007

    Si presat la rece :biggrin:.

    P.S. WTF is Splenda? (mi-e lene de Google).
     
  10. Pisoi

    Pisoi Monsieur Pussycat

    http://en.wikipedia.org/wiki/Sucralose
     
  11. bausto

    bausto The year of grace, 2007

    Tu vii aici sa promovezi E-urile? :biggrin:
     
  12. puterfixer

    puterfixer Administrator

    Am găsit Splenda şi la noi, la un Mega Image în standul cu produse pentru diabetici, naturişti şi alţi [strike]weirdos[/strike] cumpărători de nişă cu nevoi ultra-specifice. Un raft era doar cu îndulcitori.
     
  13. Pisoi

    Pisoi Monsieur Pussycat

    Splenda chiar nu se deosebeşte la gust de zahăr.
     
  14. Pache

    Pache Administrator

    puter, with all the respect, diabeticii nu sunt weirdos. Ştiu că nu ai vrut să spui asta dar aşa se înţelege.
    Mulţumesc.
     
  15. jarod

    jarod Super Moderator

    Cum a ajuns Ovidiu Lipan Ţăndărică să cânte cu Scorpions? A fost o treabă planificată de dinainte sau a apărut o problemă în ultimul moment cu bateristul lor (varianta auzită de mine)?
     
  16. Pisoi

    Pisoi Monsieur Pussycat

    Care ţi se pare mai plauzibilă?
     
  17. jarod

    jarod Super Moderator

    Aia auzită de mine.
     
  18. Pisoi

    Pisoi Monsieur Pussycat

    Era întrebare retorică. :biggrin:
     
  19. jarod

    jarod Super Moderator

    A mea nu. :smile: Plus că io, după cum aţi observat, nu mă prind (întotdeauna). :smile:
     
  20. Pisoi

    Pisoi Monsieur Pussycat

    Te prinzi tu, dar eşti prea cumsecade. :smile: