Nu-mi pun de mult intrebarea (ci mai exact fix de ieri) dar o bag pe threadu' asta si sa nu aruncati cu rosii ca e primul shooter pe care-l joc in multiplayer. E vorba de BF3.
Am jucat 2 runde ieri, una era deathmatch si alta ceva cu defend base.
La prima am apucat sa omor unu' si am murit de fo' 5 ori si dupa fo' 10 minute de joaca cica echipa a cistigat si mi-a dat nu's ce puncte si insigne.
In al doilea am iesit io dupa' fo' 20 minute ca nu se mai termina. Am omorit 2 si am murit de nspe ori (unde nspe e un numar foarte-foarte mare) fara sa stiu de unde si de ce.
Ce vreau eu sa intreb, in ambele meciuri tot ce am vazut era o gramada de omuleti care fugeau ca bezmeticii si trageau in ce apucau. Mori-respawn si apoi rinse and repeat. Asta inseamna shooter in multiplayer? Tot ce tre' sa faci e sa fugi ca disperatu' si sa tragi in tot ce misca si nu e albastru/verde?
Imi scapa ceva?
Recunosc ca inca nu stiu ce sa aleg din cele 4 clase de combatanti, habar n-am cum arata hartile si sunt complet pufarin cind e vorba de impuscat online dar prima impresie a fost WTF is that. Ori is prea batrin pentru genul asta de topaiala?
E vorba totusi de Battlefield, shuteru' anului, seria cea mai adulata, etc...
Apropo, bug-ul asta m-a facut sa rid cu lacrimi.