Întrebări pe care ni le punem de mult

Cu ce repar o zgarietura in sticla?
Mi-am cumparat monitor si am reusit sa-l zgarii in timp ce l-am carat in brate 100m + 3 etaje. :cry: Nu e zgarietura mare, nici in mijloc, dar ma streseaza.
 
Nu poți, ca să înlături zgârietura trebuie să freci zona cu ceva abraziv și se duce coating-ul pe o suprafață mai mare, adică o să ai o pată și mai mare care o să te deranjeze.
 
Ma refeream la metodele de "umplut" zgarietura. Pe net vad o gramada de produse cu rezultate care mai de care mai spectaculoase, dar nu prea imi inspira incredere. Cam ca teleshopping-ul: totul pare minunat, pana cumperi si vezi ca de fapt e o porcarie. De asta intrebam aici. Poate are cineva experienta first hand.
 
How the @!&% is that possible? 11,5 Giga un fisier .txt generat de instalarea .net Framework in Temp!? :mda: Daca as avea Win7 original zau de n-as scrie la MicroShit. :embarassed:
 

Attachments

  • 11gigi.png
    11gigi.png
    4.6 KB · Views: 35
E o metoda anti-piraterie, cand se instaleaza pe o copie piratata o umple de balarii. Vezi sa nu mai ai si altele, niste BTS pentru OS-uri :tongue:

PS. E o sectiune publica, nu?
 
Nu-mi pun de mult intrebarea (ci mai exact fix de ieri) dar o bag pe threadu' asta si sa nu aruncati cu rosii ca e primul shooter pe care-l joc in multiplayer. E vorba de BF3.
Am jucat 2 runde ieri, una era deathmatch si alta ceva cu defend base.
La prima am apucat sa omor unu' si am murit de fo' 5 ori si dupa fo' 10 minute de joaca cica echipa a cistigat si mi-a dat nu's ce puncte si insigne.
In al doilea am iesit io dupa' fo' 20 minute ca nu se mai termina. Am omorit 2 si am murit de nspe ori (unde nspe e un numar foarte-foarte mare) fara sa stiu de unde si de ce.
Ce vreau eu sa intreb, in ambele meciuri tot ce am vazut era o gramada de omuleti care fugeau ca bezmeticii si trageau in ce apucau. Mori-respawn si apoi rinse and repeat. Asta inseamna shooter in multiplayer? Tot ce tre' sa faci e sa fugi ca disperatu' si sa tragi in tot ce misca si nu e albastru/verde?
Imi scapa ceva?

Recunosc ca inca nu stiu ce sa aleg din cele 4 clase de combatanti, habar n-am cum arata hartile si sunt complet pufarin cind e vorba de impuscat online dar prima impresie a fost WTF is that. Ori is prea batrin pentru genul asta de topaiala?
E vorba totusi de Battlefield, shuteru' anului, seria cea mai adulata, etc... :what:

Apropo, bug-ul asta m-a facut sa rid cu lacrimi. :biggrin:

guyswait.gif
 
Din pacate lucrurile stau cam cum le-ai descris tu...
Sta cate un dude cu sniperul pe zona de respawn si nici n-ai apucat sa faci un pas ca ai si primit un glonte in scafarlie.
Banuiesc ca solutia e sa joci numai intre cunoscuti, ca sa iasa ceva din toata afacerea asta.
Si nu nu ma refer la BF3, n-am avut inca placerea, insa cred ca e valabil pt orice shooter, ultimul joc pe care am incercat sa-l joc multiplayer a fost Halo Reach, tot asa multiplayerul anului bla bla bla, insa era plin de bezmetici pe acolo.
 
Asa sunt shooterele astea moderne, daca vrei sa intelegi ce se intampla pe acolo trebuie sa joci unul mai vechi; in acelasi stil ai Battlefield Play4Free cu diferenta ca la ala am iesit mai pereu pe plus la K/D ratio - la BF3 pateam exact ca tine. Sau Battlefield Heroes, care cu stilul goofy si grafica cartoonish inca ma tine in joc, acum cand se fac vreo 2 ani de cand mi-am facut contul...
 
Pfuai, proaste vesti mi-ati dat.
In cazul asta back to WoT ca macar cu asta ma inteleg bine.

Oricum am sa mai incerc cu diferite clase si eventual cu niste harti mai pasnice. Parca nu-mi vine sa renunt doar dupa o zi. :biggrin:
 
Nu-i deloc asa. Cel putin in BF 2 sau 2142, BF3 nu am avut inca placerea sau neplacerea de a-l juca.
Pentru a te bucura de tipul asta de jocuri trebuie sa-l joci in echipa si sa comunici cu respectivii (team speak, etc). Exista si meciuri intre "clanuri" unde chiar e important sa te coordonezi cu coechipierii, sa comunici cu ei, sa creezi o tactica. Ca sa nu te plictisesti asta-i modul de joc pe care trebuie sa-l cauti. Altfel, lup singuratic in care te impusi aiurea cu ceilalti duce la lehamite in maxim citeva saptamini.
 
OK, ideea mea de inceput era sa ma obisnuiesc de unul singur cu jocu' si dupa aia sa vad ce si cum mai gasesc pe post de coechipieri.
Intre timp am mai primit ceva sfaturi destul de OK si o sa incerc asa (modul Conquest pe harti mari si putini jucatori, si cica sa ma fac injiner si sa ma sui in tancuri).
Oricum la mintea mea io deja mi-am dat si comanda de un joystick in caz ca pun mina pe ceva zburator.

Deocamdata sunt in perioada de acomodare, aveam nevoie de ceva sfaturi practice pentru rookies ca primul contact a fost cam neplacut ca sa zic asa. :smile:
 
Eu am jucat Bad Company 2 în Multi și mi-o plăcut. Oamenii jucau în echipă, nu lua elicopterul fără să aștepte și un shooter să se urce, chestii de genul. Tagging trebuia musai făcut altfel nu știai ce te mucește. Modern Warfare 2 din câte am înțeles este shoot everything don't get shot at. Dacă și Battlefield a luat-o pe urmele MW2... păcat, mare păcat :frown:
 
Tancul nu e nici el pentru jocul de unul singur. La un moment dat tancul va avea "damage" si va trebui reparat. E mai greu sa protejezi tancul si pe tine in timp ce-l repari. Mult mai indicat e sa ai coechiper, unul sa repare tancul si celalalt sa stea la tun sau mitraliera, se dea "spot" daca se apropie un inamic.
Tancul era in BF-urile anterioare o arma de distanta dar in relativa apropiere a coechiperilor, care sa dea si "spot". Ei ti-i "aratau" pe harta tu ii matraseai. Nu puteai sa pleci de nebun cu tancul pentru ca o sfirseai repede.
Jocul asta se baza (inainte) pe cooperare, cei din tabara ta nu trebuiau doar sa elimine adversarul ci sa-l semnaleze pe harta, sa ajute cu munitie, "medicamente" sau resuscitare, etc. Exista un lider al echipei care trebuia sa dea ordine si sa ajute cooperarea. Exista un comandant cu aceleasi sarcini.
Sper ca si actualul BF sa respecte reteta si sa nu-l fi apropiat prea mult de CoD.

Incearca sa joci Conquest si sa comunici cu cei din echipa ta. (comunicare nu neaparat prin voce ci prin mesajele existente in joc) Daca vezi ca nu ai cu cine, schimba server-ul si cauta altul, fiindca te vei enerva si acum si peste un timp cind vei invata hartile, jocul.
 
SSD-urile văd că încă nu s-au scumpit (probabil contează şi faptul că-i altă tehnologie). Numa` bine, că mâine cre că mă bag la un Vertex 3.
 
Back
Top