Poti sa incerci ce ti s-a sugerat pana acum sau poti sa dai click dreapta pe video si show video info. Ala iti da fix media. Presupun ca nu te intereseaza nici cifra exacta pana la ultimul bit, nici sa descarci un video intreg si sa faci impartirea pana la a paishpea zecimala ca sa afli.Stie cineva o metoda de a afla consumul mediu de banda pentru un videoclip Youtube 360p ?
Eu nu incerc decat sa il conving ca blondele slabe cu țâțe mari sunt grozave. Zi acum ca n-am dreptateIn alta ordine de idei eu nu pricep discutia asta seaca, ce incercati aici, sa-i convingeti pe ceilalti ca parerea voastra e mai buna decat ce vede el cu ochii lui ?
Sa mori tu?MSI Afterburner nu înregistrează audio, altfel ar fi fost perfect.
Plus cirpaceli in Beta2.- Added audio capture support to video capture engine. The engine supports stereo audio capture under Windows XP and both multichannel or downmixed stereo capture under Windows Vista and newer operating systems
Have fun.- Fixed issue causing corrupted audio recording on certain combinations of audio sampling rates and video framerates (e.g. 48000Hz audio and 45 FPS video)
- Improved audio stream start implementation. Initial silence audio frames are now being physically stored in AVI file instead of defining non-zero audio stream start in AVI file header for better compatibility with some AVI editing tools
- Improved audio and video streams synchronization under Windows Vista and newer operating systems. Long periods of audio silence are no longer causing audio and video streams to run out of sync
Care nu mai au bre? Ca am incercat Osram, Philips si inca ceva mai no-name si pana la urma in dormitor am pus unul cu incandescenta, ca altfel aveam strobo ca in Banbu.News-flash: becurile economice au mai evoluat: nu mai au flicker...
I HATE youSa mori tu?