Întrebări pe care ni le punem de mult

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Niconu' n-are balans de alb manual? RTFM! :biggrin: Preferi sa-ti prajesti ochii cu albul ala dement in loc sa lucrezi cu balans manual? Ai sudat cornier cand erai mic?
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Stie cineva o metoda de a afla consumul mediu de banda pentru un videoclip Youtube 360p ?
Poti sa incerci ce ti s-a sugerat pana acum sau poti sa dai click dreapta pe video si show video info. Ala iti da fix media. Presupun ca nu te intereseaza nici cifra exacta pana la ultimul bit, nici sa descarci un video intreg si sa faci impartirea pana la a paishpea zecimala ca sa afli.



Dar in fine, in functie de cat de mult timp liber ai, poti sa faci o captura si sa numeri bitii ca sa te asiguri. (trebuia sa iti recomande cineva si asta, nu? :smile: )
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Singurele becuri incandescente din casa se afla in cele 2 veioze cu touch (3 nivele de lumina) in rest am de multicel numai d-astea economice; personal nici nu am simtit trecerea, poate cel mult am observat ca astea economice sunt mai putin puternice dar nu ma deranjeaza pentru ca oricum la citirea de carti folosesc veioza.

In alta ordine de idei eu nu pricep discutia asta seaca, ce incercati aici, sa-i convingeti pe ceilalti ca parerea voastra e mai buna decat ce vede el cu ochii lui ? Nu vreti sa-i schimbati si fizic ochii daca tot ati inceput o treaba ? Damn... :capu:
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Eu incerc sa-l conving ca n-are rost sa-si traga instalatia electrica la becuri cu Van den Hul, indiferent ce aude el cu ochii. :biggrin:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
In alta ordine de idei eu nu pricep discutia asta seaca, ce incercati aici, sa-i convingeti pe ceilalti ca parerea voastra e mai buna decat ce vede el cu ochii lui ?
Eu nu incerc decat sa il conving ca blondele slabe cu țâțe mari sunt grozave. Zi acum ca n-am dreptate :biggrin:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Ăă... ok.
Vreau să înregistrez ceva gameplay (meciuri) în World of Tanks şi EVE Online.
FRAPS nu mă ajută, fiindcă meciuri de 10-15 minute (WoT) sau mai bine de un ceas (EVE Online) generează zeci de GB de film, împărţite în fişiere de câte 4 GB, dă-i, lipeşte-le... chin.
MSI Afterburner nu înregistrează audio, altfel ar fi fost perfect.
Camtasia - am încercat trial, dar se împiedică grozav după vreo 20-30 de secunde de înregistrare, plus că nenoroceşte jocul (0-2 FPS, black screens and shit).
Idei, sugestii? Aş merge până la a cumpăra un produs comercial, dacă face exact ce îi cer.
Cerinţe minime: Să poată înregistra cât-de-cât compresat (MJPEG), cu audio inclus (nu trebuie compresia on-the-fly, fac eu după aia cu VDub), timp de minim 10 minute, fără opinteli majore (câte un sughiţ la câteva minute e OK).
Bonus: PiP recording (main screen cu jocul + webcam).
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
MSI Afterburner nu înregistrează audio, altfel ar fi fost perfect.
Sa mori tu? :biggrin:
Extras din 2.2.0 Beta1.
- Added audio capture support to video capture engine. The engine supports stereo audio capture under Windows XP and both multichannel or downmixed stereo capture under Windows Vista and newer operating systems
Plus cirpaceli in Beta2.
- Fixed issue causing corrupted audio recording on certain combinations of audio sampling rates and video framerates (e.g. 48000Hz audio and 45 FPS video)
- Improved audio stream start implementation. Initial silence audio frames are now being physically stored in AVI file instead of defining non-zero audio stream start in AVI file header for better compatibility with some AVI editing tools
- Improved audio and video streams synchronization under Windows Vista and newer operating systems. Long periods of audio silence are no longer causing audio and video streams to run out of sync
Have fun.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
News-flash: becurile economice au mai evoluat: nu mai au flicker...
Care nu mai au bre? Ca am incercat Osram, Philips si inca ceva mai no-name si pana la urma in dormitor am pus unul cu incandescenta, ca altfel aveam strobo ca in Banbu. :frown:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Sa mori tu? :biggrin:
I HATE you :smile:
Ieri seară m-am uitat pe site, am văzut că nu s-a schimbat versiunea de download, la beta nu m-am uitat.
Anyway, Camtasia sample hiăr. Săriţi la 1:05 dacă vreţi să vedeţi direct stutter, black screens and stuff.

LE: Bullshit.
Avem o problemă cu MSI Afterburner.
Am pornit WoT, am pornit un meci, am apăsat shortcut-ul de înregistrare, am jucat meciul, am apăsat shortcut-ul din nou.
Mă duc în folder-ul de capturi: mi-a creat nu mai puţin de 22 de fişiere cu dimensiuni între 93.4 KB şi 170 MB, totalizând 765,9 MB. Dimensiunea totală e acceptabilă, e chiar foarte OK, dar... 22 de fişiere? WTF.

A, da, şi din toate cele 22 de fişiere, unul singur are sunet, şi asta e ceva muzică atunci când se încarcă lista de jucători la început (level load).

De-aia m-am lăsat de sporturi de-astea gen Beta Software :smile:

Concluzie: still looking.
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
La mine a iesit un avi de 650MB cu sunet, cu tot ce trebuie. Nu's ce ai tu in calculator.
Acu' e prima oara cind l-am incercat.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
OK, bun, am înţeles, sunt un tâmpit :smile:
Ce vrei să ştii legat de "ce am eu în calculator"?
Windows 7 Ultimate X64, 8 GB RAM... de-astea.

Ca sound input am ales "Stereo Mix" (or something) ca să ia ca input ce cântă prin PC, nu ce gâfâi eu prin microfonul de la webcam.
Ce probleme am:
1. Video capture creează multiple fişiere. Dacă le rulez unul după altul, se vede că acţiunea e cursivă (adică nu "sare" în timp). Se pare că un nou fişier e creat când, de exemplu, mişc tancul sau trec în/ies din sniper mode. Probabil trebuie să mă mai joc cu profilele 3D.
2. Nu văd FPS-ul afişat în niciun joc. Până să pun beta ăsta vedeam un cerculeţ care se rotea când făceam o captură.
3. Înainte de beta nu îmi fragmenta fişierul video capturat, dar (logic) n-aveam sunet.
Plx Help, că nu ştiu de unde să-l apuc?
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
Glumeam mai. :smile:
Acu' pe bune io n-am facut decit sa pun tasta F10 pentru captura si sa specific directorul, restul e default cum e de la mama lui. Aici ai un rezultat de 1 minut.
Da' fie vorba intre noi arata naspa captura (o face la juma' de rezolutie), e mare (123MB 1 minut de joaca) si-mi omoara si FPS-urile in joc. Pas de la mine.
BTW in meciul din captura i-am batut cu 15-0. N-a vazut asa ceva pina acu' cu IS-7 de o parte si de alta. :bravo:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Păi setarea de juma' de rezoluţie se poate schimba la rezoluţie full din setări. Oricum, pe mine nu mă deranjează fiindcă joc la 1920x1080 or something (maximized windowed mode sub 1920x1200), deci jumate din aia ar fi 960 pe 540, pe-acolo, ceea ce e mai mult decât OK. Dimensiunea per minut se rezolvă prin recodare, dar oricum nu-mi pasă, fiindcă filmuleţele vor fi editate anyway şi trimise la youtube să facă ce face el cu filmuleţele (recompresie and stuff). Framerate drop n-am avut (nu sesizabil, oricum), deci mă miră că tu ai avut... mă rog, eu cu 30 FPS îs mulţumit :smile:

O să mă mai joc cu setările, poate am bulibăşit ceva eu pe-acolo.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
De ce spanac pe băț a ajuns lira sterlină atât de jos? (4.68 RON). În 3 luni a scăzut cu 0.3 RON flat. De asemenea și Euro prezintă aceeași tendință, dar mai puțin marcată, dolarul la fel. A înnebunit BNR de-a binelea sau doar lupul? Mi-e greu să cred că economia României se recuperează într-atât de rapid :mda:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Păi dacă ai plecat în UK... se devalorizează lira :smile:
Care contribuie cu ceva bănuţi la trimiterea lui Neo în USA? :smile: Vreau dolarul la 2 lei :smile:
 

bogdan192

Membru Senior
Joined
Oct 6, 2004
Location
Bucharest
Leul e tinut subevaluat de ani buni de zile. Plus ca BNR incearca sa-i protejeze pe cei cu credite in moneda straina o perioada, probabil anticipand cresterea EURIBOR.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
Adica nu este supraevaluat. :goofy:
Amu serios, subevaluat ar insemna ca desi el este la 4,1 per EUR, cursul corect si justificat economic ar fi ceva gen 3,5 per EUR.
 
Top Bottom